 
				
				 
				
				Sirman IH 35×2 indukcioni rešo
923 € cena bez PDV-a
Profesionalna indukciona grejna ploča sa dve zone – 2x 3500 W
Odvojene komande
- 10 nivoa snage 0,5-3,5Kw
- 1-10 nivoa temperature +60°C – +240°C
- ukupna korisna površina 308×558 mm
- odgovara feritnom posuđu prečnika Ø 120-280 mm
- detekcija posuđa
- IP67 touch kontrol
- LED displej
- zaštita od preopterećenja
- INOX kućište indukcionog rešoa
- za opterećenje do 5 kg
Profesionalni indukcioni rešo namenjen za pripremu kremova, sosova, preliva …
Profesionalna indukciona grejna ploča sa dve zone – 2x 3500 W
Odvojene komande
- 10 nivoa snage 0,5-3,5Kw
- 1-10 nivoa temperature +60°C – +240°C
- ukupna korisna površina 308×558 mm
- odgovara feritnom posuđu prečnika Ø 120-280 mm
- detekcija posuđa
- IP67 touch kontrol
- LED displej
- zaštita od preopterećenja
- INOX kućište indukcionog rešoa
- za opterećenje do 5 kg
Profesionalni indukcioni rešo namenjen za pripremu kremova, sosova, preliva …
| Dimenzije (ŠxDxV) | 390x720x130 mm | 
|---|---|
| Napajanje | 400 VAC | 
| Ukupna snaga | 7 kW | 
| Za posude prečnika | ∅ 120-280 mm | 
| Dimenzija grejne ploče | 308×558 mm | 
| Materijal izrade kućišta | INOX AISI 304 | 
| Težina | 10,9 kg | 
| Garancija | |
| Standardi i usaglašenosti | CE sertifikat | 
| Proizvođač | 
Povezani proizvodi
Giorik CG740E gasni šporet sa elektro rernom
Profesionalni plinski šporet 4 gorionika sa rernom na struju - serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- 4 gorionika
- 2x 4 kW + 2x 8 kW
- pilot plamen
- u slučaju gašenja plamena prekida se dovod gasa
Električna statička rerna
- GN 2/1 6kW
- termostatska kontrola 100-330°C
- 4 pozicije kontrole grejača
- sigurnosni termostat
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN

 
	 
		
 
			 
		 
			 
		 
			 
		 
			 
		