VITAL PRIME061GM gasni konvektomat
3.920 € cena bez PDV-a
Gasni konvektomat sa direktnim ubacivanjem pare
Kapacitet plehova 6x GN 1/1
- vreme pripreme podesivo do 120 minuta
- mehanički termostat za regulaciju temperature
- manuelna funkcija ubacivanja pare
- unutrašnje osvetljenje sa halogenom lampom
- zaptivena guma na vratima
- ventilator sa turbinom od nerđajućeg čelika i dvosmernom rotacijom
- jednostavno čišćenje unutrašnjosti, zaobljeni uglovi grejne komore
- mikroprekidač za vrata
- dvostruko staklo na vratima, otporno na visoke temperature
- unutrašnje staklo se otvara – na šarkama
- podesiva temperatura pripreme do 300 °C
- konstrukcija od nerđajućeg čelika
- termoizolovana komora konvektomata
- sigurnosni termostat
Zatvoreni sistem sagorevanja
Atmosferski gorionik
Sigurnosni termoelement
LPG ili NG – elektronsko paljenje gorionika
Sigurnosni gasni ventil
Dimenzije (ŠxDxV) |
970x910x865 mm |
---|---|
Napajanje |
GAS + 230 VAC |
Snaga |
14 kW GAS + 0,85 kW 230VAC |
Zagrevanje komore |
gasni gorionik |
Kapacitet plehova |
6 GN 1/1 |
Visina između plehova |
72 mm |
Kontrola |
mehanička kontrola funkcija |
Tajmer |
1’ – 120’ ,kontinuiran ciklus |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani |
Ventilator |
1 brzina sa dva smera okretanja |
Sistem vlaženja vazduha |
direct steam – direktna para |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 430 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 32 mm |
Težina |
135 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Giorik FG9117T gasna friteza
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Mikser za testo Prismafood IBT40
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm