SIRMAN Anniversario Lx350 mesoreznica
4.712 € cena bez PDV-a
Ručna salamoreznica – mesoreznica sa zamajcem – FLYWHEEL – prečnika noža 350 mm – crvena boja
- mesoreznica sa zamajcem ANNIVERSARIO Lx350
- 350 mm ( 14″) sečivo.
- polirana i obojena aluminijumska konstrukcija.
- delovi izrađeni od nerđajućeg čelika sa detaljima od posrebrenog aluminijuma.
- patentiran sistem kretanja klizača bez vidljivih mehaničkih delova.
- demontažni klizač, jednostavan za čišćenje i rasklapanje bez upotrebe alata.
- kućište od aluminijumske legure
- veliko rastojanje između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- klizač sa smopodmazivanjem
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
Ručna salamoreznica – mesoreznica sa zamajcem – FLYWHEEL – prečnika noža 350 mm – crvena boja
- mesoreznica sa zamajcem ANNIVERSARIO Lx350
- 350 mm ( 14″) sečivo.
- polirana i obojena aluminijumska konstrukcija.
- delovi izrađeni od nerđajućeg čelika sa detaljima od posrebrenog aluminijuma.
- patentiran sistem kretanja klizača bez vidljivih mehaničkih delova.
- demontažni klizač, jednostavan za čišćenje i rasklapanje bez upotrebe alata.
- kućište od aluminijumske legure
- veliko rastojanje između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- klizač sa smopodmazivanjem
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
Opcionalno:
- postolje
- teflonski nož
- nazubljeni nož
Ručna mesoreznica dostupna i sa nožem 300 mm Anniversario 300
Dimenzije (ŠxDxV) |
780x910x615 mm |
---|---|
Prečnik noža |
350 mm |
Ugao noža |
vertikalni nož |
Debljina odreska |
0-3 mm |
Hod klizača |
345 mm |
Korisna površina sečenja |
255×255 mm |
Materijal izrade kućišta |
plastificirano aluminijumsko kućište ,polirani liveni aluminijum |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 316 |
Oštrač noža |
obostrani oštrač sa štitnikom |
Težina |
72 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
SIRMAN Anniversario 300 mesoreznica
Ručna salamoreznica - mesoreznica sa zamajcem - FLYWHEEL - prečnika noža 300 mm - crvena boja
- mesoreznica sa zamajcem ANNIVERSARIO 300
- 300 mm ( 12″) sečivo.
- polirana i obojena aluminijumska konstrukcija.
- delovi izradjeni od nerđajućeg čelika sa detaljima od posrebrenog aluminijuma.
- patentiran sistem kretanja klizača bez vidljivih mehaničkih delova.
- demontažni klizač, jednostavan za čišćenje i rasklapanje bez upotrebe alata.
- kućište od aluminijumske legure
- veliko rastojanje između noža i kućišta mesoreznice - lako održavanje
- klizač sa smopodmazivanjem
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira sa depuratorom Elframo D 45 DGT ADD PS
Giorik CG740E gasni šporet sa elektro rernom
Profesionalni plinski šporet 4 gorionika sa rernom na struju - serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- 4 gorionika
- 2x 4 kW + 2x 8 kW
- pilot plamen
- u slučaju gašenja plamena prekida se dovod gasa
Električna statička rerna
- GN 2/1 6kW
- termostatska kontrola 100-330°C
- 4 pozicije kontrole grejača
- sigurnosni termostat
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
AQUA grill električni Giorik GL94GE
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje