HOME » Ugostiteljska oprema » Pizza formatizer Zanolli Devil 33

Pizza formatizer Zanolli Devil 33

3.918  cena bez PDV-a

Presa za pizza testo – formatizer sa grejanim diskovima prečnika 33 cm

Presa za pizza podlogu sa grejanim diskom

Šifra proizvoda: Zanolli Devil 33 Kategorije: ,
Opis

Presa za pizza testo – Pizza formatizer standardnog prečnika sa grejanim diskovima 33 cm

Izgled ručno razvučenog testa pritiskom na dugme

Devil formatizer za oblikovanje pizza podloge sa grejanim diskovima, je mašina koja korisniku nudi bezbroj mogućnosti.

Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, može da je koriti bilo ko, ko želi da dobije picu okruglog oblika i sa klasičnim hrskavim ivicama.

Oblikovanje pizza testa se radi pritiskom na dugme.

Stavite deo testa na površinu i Devil diskovi će se pobrinuti za njegovo omekšavanje i oblikovanje na potrebnu debljinu.

Pizza formatizer standardnog prečnika

Osim funkcije omekšavanja testa pomoću grejanih diskova, Devil će pravilno oblikovati pizzu i napraviti hrskavu ivicu.

5 dobrih razloga da Devil postane Vaš formatizer za pizza testo

  1. Opcija razvlačenja pizza testa u jednom koraku
  2. Maksimalno iskorišćeno radno vreme
  3. Formira tradicionalan pizza oblik
  4. Mogućnost podešavanja debljine pizza testa
  5. Lako se čisti i održava

Devil pizza presa – modeli:

  • Devil 33 kalup prečnika 33 cm;
  • Devil 45 kalup prečnika 45 cm;
Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

420x560x770 mm

Napajanje

400 VAC

Snaga

3,6 kW

Kapacitet

100-270 grama testa

Prečnik pizza podloge

Ø 33 cm

Težina

97 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.

Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.

Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.

Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.

Porodični posao od 1952. godine

Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.

Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.

1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.

Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.

Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.

Zanolli danas

Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.