Formatizer za pizza testo Pizzarella PZL35
13.843 € Originalna cena je bila: 13.843 €.12.458 €Trenutna cena je: 12.458 €. cena bez PDV-a
Formatizer za pizza testo
Prvi i jedini uredjaj koji je u stanju da za nekoliko sekundi formira pizza podlogu kao što bi to uradio pizza majstor.
Prvi uredjaj na svetu koji formira pizza testo kao da je ručno razvlačeno.
Neizostavna pomoć u pravljenu pizza.
Formatizer za pizza testo – kao rukom razvijeno testo za napolitansku pizzu
Šta je Pizzarella?
Nakon mnogo godina istraživanja i razvoja, Morello Forni Vam sa ponosom predstavlja Pizzarella formatizer, prvu i jedinu poluautomatsku mašinu za pravljenje pizza podloge, sposobnu da pripremi sirovu podlogu za picu baš kao što bi to učinile ruke pizza majstora.
Pizzarella je revolucionarna mašina koja neće stresirati ili mučiti testo.
Glavna karakteristika Pizzarella je sposobnost širenja testa iz jufke, kao profesionalni pizza majstor.
Pojednostavljuje i savladava proces formiranja pizza testa, za koji su inače potrebne godine i godine usavršavanja i vežbe.
Razvlačenje pizza testa kao dečija igra
Pizzarella radi na sobnoj temperaturi, sa jufkom, bez stiskanja i valjanja testa kao pizza roller, bez zagrevanja kao pizza presa.
Zahvaljujući patentiranom sistemu rada, čuva fizička i organoleptička svojstva testa, baš kao što bi to uradile stručne ruke italijanskih pizza majstora.
Nakon spuštanja gornje ploče pomoću poluge, dolazi do prenosa nežnog i
ravnomernog niza talasa, sa pritiscima i rotirajućim pulsacijama na testo, preko posebnih membrana protiv lepljenja, simulirajući razvlačenje testa na tradicionalan način.
Pizzarella formatizer za pizza podloge
Pizzarella formira podlogu za pizzu sa željenom debljinom u sredini i debljom ivicom, koja zadržava mikro mehuriće, koji su nastali tokom procesa narastanja testa – fermentacije.
Pizzarella omogućava dobijanje tipične debele i šuple kore na obudu.
Pizzarella ima dve specijalne membrane kojima ne smeta vlažno testo, lako se čiste i brzo su spremne za sledeći ciklus razvlačenja testa.
- svi delovi koji dolaze u kontakt sa hranom izradjeni su od bezbednih materijala, jednostavanih za čišćenje.
- Pizzarella je apsolutno inovativan uredjaj, dizajniran i proizveden, nakon mnogo godina istraživanja i usavršavanja sistema.
- Pizzarella je patent Morello Forni, izradjen sa visoko preciznom mehaničkom strukturom, sa kompaktnim dizajnom, od legure aluminijuma i livenog gvoždja.
- Pizzarella je registrovani zaštitni znak kompanije Morello
Forni u opsegu globalne upotrebe. - Pizzarella poštuje ekološko okruženje i politiku uštede energije, koja je uvek zastupljena u Morello Forni proizvodima.
Pizzarella zahvaljujući upravljačkoj ručici, postavljenoj direktno na kompleksni mehanizam pojačavanja sile, omogućava korisniku da ergonomski deluje na testo.
Operacije spuštanja i otvaranja su sa servo pogonom, kako bi se izbeglo
nepotrebno zamaranje korisnika.
Pizzarella je potpuno nečujna i ekonomična mašina, zahvaljujući svom automatskom „Start & Stop“ sistemu i ima prosečnu potrošnju električne energije od 0,2kWh.
Pizzarella može da formira do 180 pizza podloga na sat.
Pizzarella razvija pizza testo uz samo malo posipanja membrane brašnom „00“, koje se neće apsorbovati u testo usled vibracija.
Pizzarella formatizer je dostupan i kao;
- samostojeći uredjaj sa fiokama za testo Pizzarella PZLCAB35,
- ili kao deo pizza stola Pizzarella PZLINT35
Dimenzije (ŠxDxV) |
510x580x760 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
350 W |
Učinak |
180 pizza podloga na sat |
Prečnik pizza podloge |
ø 28 – 35 cm |
Težina |
85 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat ,NSF |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
Formatizer za pizza testo Pizzarella PZLCAB35 na postolju
Formatizer za pizza testo na postolju - neutralni element za lodne.
Prvi i jedini uredjaj koji je u stanju da za nekoliko sekundi formira pizza podlogu kao što bi to uradio pizza majstor.
Prvi uredjaj na svetu koji formira pizza testo kao da je ručno razvlačeno.
Neizostavna pomoć u pravljenu pizza.
Da bi ponudili prednosti i ergonomiju Pizzarella formatizera, kupcima koji već poseduju pizza pult, Morello Forni nudi neutralni element od nerdjajućeg čelika sa integrisanim formatizerom za pizza testo, u ravni sa radnom pločom pizza pulta, opremljen sa 6 neutralnih fioka za kontejnere sa jufkama testa. Element je na točkovima, tako da se može lako pomerati na poziciju koja najviše odgovara korisniku. https://youtu.be/48OhtSEcf2kPizza sto sa formatizerom za pizza testo Pizzarella PZLINT35
Pizza sto sa formatizerom za pizza testo
Prvi i jedini uredjaj koji je u stanju da za nekoliko sekundi formira pizza podlogu kao što bi to uradio pizza majstor.
Prvi uredjaj na svetu koji formira pizza testo kao da je ručno razvlačeno.
Neizostavna pomoć u pravljenu pizza.
https://youtu.be/48OhtSEcf2kPovezani proizvodi
Beckers GF8 GRATTUGIA rende za parmezan
Mikser za testo Prismafood IBM50
Sirman HERCULES 10 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 8 kg zamesa
Kapacitet miksera 12 litara - zames 8 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 12 litara / 8 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 280x190 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 13 rpm
- 1 brzina spirale 83 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.
Sirman HERCULES 30 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 25 kg zamesa
Kapacitet miksera 32 litre - zames 25 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 32 litre / 25 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 400x260 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 10 rpm
- 1 brzina spirale 85 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.
Isporuka i montaža nisu uračunati u cenu.