

Pizza formatizer Zanolli Devil 45
4.547 € cena bez PDV-a
Presa za oblikovanje i formiranje pizza podloga prečnika Ø 45 cm
Pizza kalup sa grejanim diskom
Presa za pizza testo – formatizer sa grejanim diskom prečnika 45 cm
Izgled ručno razvučenog testa pritiskom na dugme
Devil formatizer za oblikovanje pizza podloge sa grejanim diskovima, je mašina koja korisniku nudi bezbroj mogućnosti.
Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, može da je koriti bilo ko, ko želi da dobije picu okruglog oblika i sa klasičnim hrskavim ivicama.
Oblikovanje pizza testa se radi pritiskom na dugme.
Stavite deo testa na površinu i Devil diskovi će se pobrinuti za njegovo omekšavanje i oblikovanje na potrebnu debljinu.
Pizza formatizer sa grejanim diskom
Osim funkcije omekšavanja testa, Devil će pravilno oblikovati pizzu i napraviti hrskavu ivicu.
5 dobrih razloga da Devil postane Vaš formatizer za pizza testo
- Opcija razvlačenja pizza testa u jednom koraku
- Maksimalno iskorišćeno radno vreme
- Formira tradicionalan pizza oblik
- Mogućnost podešavanja debljine pizza testa
- Lako se čisti i održava
Devil pizza presa – modeli:
- Devil 33 kalup prečnika 33 cm;
- Devil 45 kalup prečnika 45 cm;
Dimenzije (ŠxDxV) |
570x670x770 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
5,6 kW |
Kapacitet |
100-500 grama testa |
Prečnik pizza podloge |
Ø 45 cm |
Težina |
127 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Slični proizvodi …
Formatizer za pizza testo Pizzarella PZL35
Pizza formatizer Zanolli Devil 33
Pizza presa Prismafood PIZZA PRESS 33
Pizza presa Prismafood PIZZA PRESS 45
Povezani proizvodi
Moretti Forni iD-D 60.60 dvoetažna pizza peć
Moretti Forni dvoetažna pizza peć iD-D 60.60
dimenzija etaže 610x660x140h mm
iDeck series 450°C
Maksimalna radna temperatura je 450 ° C: karakteristika koja čini iDeck peći jedinstvenim u svojoj kategoriji.
Dual-Temp®Technology:
- nezavisna kontrola temperature donje ploče i same komore
Smart-Baking®Technology:
- kontrola inteziteta grejanja 10-100%
Moretti Forni iD-D 72.72 dvoetažna pizza peć
Moretti Forni dvoetažna pizza peć iD-D 72.72
iDeck series 450°C
Maksimalna radna temperatura je 450 ° C: karakteristika koja čini iDeck peći jedinstvenim u svojoj kategoriji.
Dual-Temp®Technology:
- nezavisna kontrola temperature donje ploče i same komore
Smart-Baking®Technology:
- kontrola inteziteta grejanja 10-100%
Mikser za testo Prismafood IBM15
Sirman HERCULES 30 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 25 kg zamesa
Kapacitet miksera 32 litre - zames 25 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 32 litre / 25 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 400x260 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 10 rpm
- 1 brzina spirale 85 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.