HOME » Ugostiteljska oprema » Giorik PoP high speed oven
čišćenje radnih površina sa vodom
IONICS® portable cleaning system Originalna cena je bila: 550 €.Trenutna cena je: 477 €. cena bez PDV-a
Nazad na proizvode
hladni sto 2 vrata sa uzdignućem
Hladni sto 2 vrata Tefcold GC72 Originalna cena je bila: 1.437 €.Trenutna cena je: 1.294 €. cena bez PDV-a

Giorik PoP high speed oven

Originalna cena je bila: 3.800 €.Trenutna cena je: 3.230 €. cena bez PDV-a

GIORIK Plug & Cook Speed Oven multifunkcionalna peć

  • minimalne dimenzije
  • maksimalne mogućnosti

Hrskavo spolja, toplo u sredini

Novi Giorik PoP omogućava korisniku da pripremi sendviče, klub sendviče, tost sendviče, pizze, tortilje, Croque Madame and Monsieur (do 4 komada po ciklusu), za manje od 2,5 minuta.

Funkcija kontrolisane pare, u kombinaciji sa inovativnom 3D tehnologijom „vazdušnog udara“ (patent pending) omogućava korisniku da peče, zagreva i regeneriše brzu hranu u rekordnom vremenu sa odličnim rezultatima.

Unutrašnjost proizvoda dostiže idealnu temperaturu od 65 °C, dok je spolja pečen i hrskav, izbegavajući „završnu obradu poput gume“ kao kod mikrotalasnih pećnica.

Šifra proizvoda: Giorik PoP Kategorije: , , , ,
Opis

Ready
steamy
go!

Spolja hrskavo

toplo unutra

Novi Giorik PoP omogućava korisniku da pripremi sendviče, klub sendviče, tost sendviče, pizze, tortilje, Croque Madame and Monsieur (do 4 komada po ciklusu), za manje od 2,5 minuta.

Funkcija kontrolisane pare, u kombinaciji sa inovativnom 3D tehnologijom „vazdušnog udara“ (patent pending) omogućava korisniku da peče, zagreva i regeneriše brzu hranu u rekordnom vremenu sa odličnim rezultatima.

Unutrašnjost proizvoda dostiže idealnu temperaturu od 65 °C, dok je spolja pečen i hrskav, izbegavajući „završnu obradu poput gume“ kao kod mikrotalasnih pećnica.

Brzina &

kvalitet

Najbolja kombinacija

brzine i kvaliteta

Brz, efikasan i veoma jednostavan za upotrebu. PoP je kreiran da zadovolji specifične potrebe pabova, barova, vinoteka, bistroa, koji žele da u kratkom roku obezbede veliku količinu kvalitetne hrane. PoP se takođe može koristiti za zagrevanje ili regeneraciju druge vrste hrane, kao što su lazanje, povrće sa pečenim mesom, hamburgeri, čizburgeri, vege burgeri ili pomfrit.

Restorani

brze hrane

Barovi

i pabovi

Vinski barovi

i pivnice

Bistroi i

benzinske stanice

Caffe barovi

i pekare

PoP 

tehnologija

rada

PoP, zahvaljujući svom kombinovanom sistemu rada (patent pending), omogućava pripremu više vrsta hrane sa izvanrednim unutrašnjim mirisom, reš i hrskavom spoljašnjošću, što je teško postići drugim vrstama uređaja u tako ograničenom vremenskom periodu. Uređaji koje karakteriše brzina termičke obrade, kao što su mikrotalasne pećnice, imaju tendenciju da negativno utiču na teksturu, čineći hranu žilavom ili naprotiv, kao kod tostera, hladnom unutra i pregorelom spolja.

Croque Madame

Pizza

Focaccia

Piadina

Just plug

& cook

Sa rezervoarom za vodu, PoP se može postaviti bilo gde, jer ne mora da bude priključen na vodovodnu mrežu.  Potrebna mu je samo električna utičnica da bi funkcionisao.

Rezervoar za vodu kapaciteta 3 litra omogućava u proseku ~400 ciklusa pripreme, u zavisnosti od recepta. Troškovi energije svakog spremljenog proizvoda su izuzetno niski, zahvaljujući visokoefikasnoj toplotnoj izolaciji komore za pečenje. Upotreba flaširane vode sprečava stvaranje naslaga kamenca unutar vodovodnih cevi.

Brza peć

Zahvaljujući prisustvu vlage, PoP može da peče ili zagreva u prosečnom vremenu od 2 minuta i 30 sekundi! Kombinujući konvekcijsko pečenje sa unošenjem male količine vlage u komoru, ova brza peć garantuje hrskavost i karamelizaciju proizvoda.

Jednostavno za korišćenje

PoP je izuzetno jednostavan za korišćenje. Njegov ekran osetljiv na dodir od 7” omogućava korisniku da bira između unapred podešenih recepata ili kreira nove i sačuva ih. Nelepljiva tacna, površine 2/3 GN, omogućava korisniku da stavlja hranu direktno u peć, izbegavajući upotrebu bilo kakvog papira za pećenje. Posuda kao i sve druge unutrašnje komponente se mogu ukloniti radi lakšeg čišćenja.

Spremni za

plug&play?

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

430x672x513 mm

Dimenzija komore (ŠxDxV)

330x330x142 mm

Zapremina komore

15 lit.

Radna temperatura

230°-275° C

Napajanje

230 VAC

Snaga

3,3 kW

Način rada peći

konvekcijski

,

konvekcijski sa funkcijom vlaženja vazduha

,

3D Impingement air distribution system

Kontrola

touch screen panel 7"

Programiranje

18 programa

Opcionalna dodatna oprema

teflonske tacne za pečenje

Materijal izrade komore

INOX AISI 304

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Težina

43 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Giorik SpA je proizvodna kompanija osnovana 1963. godine.

Misija kompanije Giorik SpA je usmerena na istraživanje i razvoj tehnološki inovativnih rešenja za profesionalnu ugostiteljsku opremu koju proizvode. 

U ponudi su konvektomati, salamanderi i termo blok uređaji.

Proizvođač je najpoznatiji po vrhunskim salamanderima, za koje slobodno možemo reći da su broj 1 u svetu, obzirom da ih koriste svi vodeći hotelski lanci, kao i drugi proizvođači opreme, za koje ih Giorik SpA uslužno proizvodi.

konvektomati

Preko 60 godina inovacija

Proizvode intuitivnu opremu jer čvrsto veruju u potrebu pojednostavljenja složenih operacija koje se svakodnevno izvode u modernim profesionalnim kuhinjama. Cilj je implementiranje inovacija kroz stvaranje tehnološki naprednih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.

Kombinacija stručnosti, podrške i pomoći je osnovni dokaz sveobuhvatne usluge koju pružaju svojim klijentima, ne samo kao proizvođačima već i kao vodećim eksponentima u profesionalnoj ugostiteljskoj industriji.

Tokom faze proučavanja i razvoja mašina, dizajniranje komponenata se vrši korak po korak, empirijskim testovima koji odmah prikazuju validnost usvojenih rešenja. Test laboratorija proizvođača Giorik SpA, opremljena sofisticiranim instrumentima i naprednom tehnologijom, omogućava intenzivnu upotrebu mašina koje se stalno proveravaju za efikasnost, performanse i bezbednosne parametre, tako da se eventualni kvarovi mogu predvideti i otkloniti u procesu proizvodnje.

kuhinjski termo blok