

La Minerva – TA 32 – mašina za mlevenje mesa
3.464 € cena bez PDV-a
Mlin za meso 500 kg/h – glava 32 – Enterprise
- Enterprise verzija (rešetka sa rupama, samoošteći nož od inoxa, ekstraktor)
- Kućište od legure aluminijuma
- Cev, puž, prsten za zaključavanje – od Inoxa
- Spoljašnja glava od inoxa – 32
- posuda za punjenje koja se može ukloniti
- Funkcije – start, stop
- Produktivnost – oko 500 kg/h
- Snaga 1800 W/2200 W
- Težina 63 kg
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor – trofazni ili monofazni
- jednostavno održavanje
- okrugli ulaz na glavi mlina
Mlin za meso 500 kg/h – glava 32 – Enterprise
Profesionalni mlin za mlevenje mesa za manje prehrambene prodavnice, ketering kuhinje, maloprodajne objekte…
- Enterprise verzija (rešetka sa rupama, samoošteći nož od inoxa, ekstraktor)
- Kućište od legure aluminijuma
- Cev, puž, prsten za zaključavanje – od Inoxa
- Spoljašnja glava od inoxa – 32
- posuda za punjenje koja se može ukloniti
- Funkcije – start, stop
- Produktivnost – oko 500 kg/h
- Snaga 1800 W/2200 W
- Težina 63 kg
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor – trofazni ili monofazni
- jednostavno održavanje
- okrugli ulaz na glavi mlina
Mlin za meso za kontinuiranu upotrebu
Mlin za meso La Minerva TA 32 nije vremenski limitiran za rad, sklop uljnog reduktora i ventilirajućeg motora, omogućava besprekidnu upotrebu. Ovaj mlin za meso je dizajniran za upotrebu u mesarama, prodavnicama, ugostiteljskim objektima, obzirom na kapacitet i konstrukciju koja zauzima jako malo prostora na radnoj površini.
Dostupne varijante – pultni mlinovi za meso
A/E 22 – Produktivnost – oko 250 kg/h
A/E 32 – Produktivnost – oko 450 kg/h
C/E 22N – Produktivnost – oko 270 kg/h
C/E 32N – Produktivnost – oko 500 kg/h
TE 22 – Produktivnost – oko 270 kg/h – kućište od aluminijuma
TA 32 – Produktivnost – oko 500 kg/h – kućište od aluminijuma
TA 32X – Produktivnost – oko 500 kg/h
Dimenzije (ŠxDxV) |
350x560x590 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1,8 kW/ 2,2 kW |
Kapacitet |
500 kg/h |
Kontrola |
START/STOP |
Materijal izrade kućišta |
anodizirani aluminijum |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 304 |
Glava mlina |
demontažna ,INOX AISI 304 |
Opcionalna dodatna oprema |
400 VAC ,monofazni/trofazni motor |
Puž mlina |
INOX AISI 304 |
Težina |
63 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
La Minerva – A/E 22 – mašina za mlevenje mesa
Profesionalna mašina za mlevenje mesa - glava 22 - Enterprise
- Enterprise verzija (1 ploča za samooštrenje, 1 nož od inoxa)
- INOX kućište
- Spoljašnja glava od inoxa - 22
- posuda za punjenje koja se može ukloniti
- Funkcije - start, stop, reverse
- Produktivnost - oko 250 kg/h (4,2 kg/min)
- Snaga 1,1 kW
- Težina 30 kg
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor - trofazni ili monofazni
- jednostavno održavanje
- okrugli ulaz na glavi mlina
La Minerva – A/E 32 – mašina za mlevenje mesa
Mašina za mlevenje mesa - 32 spoljašnja glava - Enterprise
- Enterprise verzija (1 ploča za samooštrenje, 1 nož od inoxa)
- Unger verzija - moguća doplata (prečnik 98 mm)
- INOX kućište
- Spoljašnja glava od inoxa - 32
- posuda za punjenje koja se može ukloniti - sa bezbednosnim prekidačem
- Funkcije - start, stop, unazad
- Produktivnost - oko 450 kg/h (7,5 kg/min)
- Snaga 2,2 kW (trofazni) / 1,7 kW (monofazni)
- Težina 44 kg
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor - trofazni ili monofazni
- jednostavno održavanje
- okrugli ulaz na glavi mlina
Povezani proizvodi
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje