Chip scuttle grejač pomfrita Giorik SP920G
2.031 € cena bez PDV-a
Grejač pomfrita i pohovane hrane – serija 900
Održava svežinu i hrskavost pomfrita nakon prženja, smanjuje rashode i podiže kvalitet proizvoda.
Održava temperaturu pomfrita i ostalih prženih proizvoda do posluživanja.
- kapacitet posude 1/1 GN 150h mm
- rešetka – ocednik
- indirektno grejanje
Grejač pomfrita i pohovane hrane – serija 900
Održava svežinu i hrskavost pomfrita nakon prženja, smanjuje rashode i podiže kvalitet proizvoda.
Održava temperaturu pomfrita i ostalih prženih proizvoda do posluživanja.
- kapacitet posude 1/1 GN 150h mm
- posuda se jednostavno vadi
- rešetka – ocednik
- indirektno grejanje
- grejači postavljeni ispod tanka
Postavka uredjaja pored profesionalne friteze, za održavanje temperature i svežine prženih proizvoda pre služenja.
Kuhinjski grejač pomfrita GIORIK UNIKA 900
Opcionalno u ponudi manji uredjaj iz serije 700 SP720G
Dimenzije (ŠxDxV) |
400x900x900 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
1,38 kW |
Način grejanja |
indirektno grejanje |
Kapacitet posude |
GN 1/1 150h mm |
Radna temperatura |
30°C-110°C |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
55 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Giorik SpA je proizvodna kompanija osnovana 1963. godine.
Misija kompanije Giorik SpA je usmerena na istraživanje i razvoj tehnološki inovativnih rešenja za profesionalnu ugostiteljsku opremu koju proizvode.
U ponudi su konvektomati, salamanderi i termo blok uređaji.
Proizvođač je najpoznatiji po vrhunskim salamanderima, za koje slobodno možemo reći da su broj 1 u svetu, obzirom da ih koriste svi vodeći hotelski lanci, kao i drugi proizvođači opreme, za koje ih Giorik SpA uslužno proizvodi.
Preko 60 godina inovacija
Proizvode intuitivnu opremu jer čvrsto veruju u potrebu pojednostavljenja složenih operacija koje se svakodnevno izvode u modernim profesionalnim kuhinjama. Cilj je implementiranje inovacija kroz stvaranje tehnološki naprednih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.
Kombinacija stručnosti, podrške i pomoći je osnovni dokaz sveobuhvatne usluge koju pružaju svojim klijentima, ne samo kao proizvođačima već i kao vodećim eksponentima u profesionalnoj ugostiteljskoj industriji.
Tokom faze proučavanja i razvoja mašina, dizajniranje komponenata se vrši korak po korak, empirijskim testovima koji odmah prikazuju validnost usvojenih rešenja. Test laboratorija proizvođača Giorik SpA, opremljena sofisticiranim instrumentima i naprednom tehnologijom, omogućava intenzivnu upotrebu mašina koje se stalno proveravaju za efikasnost, performanse i bezbednosne parametre, tako da se eventualni kvarovi mogu predvideti i otkloniti u procesu proizvodnje.
Slični proizvodi …
Chip scuttle grejač pomfrita Giorik SP720G
Chip scuttle grejač pomfrita Virtus MS654SPET
Povezani proizvodi
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
Mikser za testo Prismafood IBT40
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm
Isporuka i montaža nisu uračunati u cenu.