

La Minerva – G7A – automatska mesoreznica Ø370 mm
4.608 € cena bez PDV-a
Automatska mesoreznica prečnika noža 370 mm
- Automatski prenos: zupčasti kaiš, motor bez četkica
- prečnik INOX noža 370 mm
- podešavanje debljine odreska 0-24 mm
- ugao noža 25˚
- korisna površina sečenja 320 x 225 mm ili do prečnika Ø 265 mm
- hod klizača 365 mm
- Tri brzine hoda
- Brojač – rastući ili opadajući
- Automatsko isključivanje ako se mašina ne koristi 30 min
- kućište od anodizirane legure aluminijuma
- Lako održavanje
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- Opciono: teflonski nož, aluminijumska ručica, štitnik za prste od Inoxa
Automatska mesoreznica prečnika noža 370 mm
Mesoreznica namenjena profesionalnoj upotrebi u:
- profesionalnim kuhinjama – gde se na dnevnom nivou seku velike količine pršute, salama, pančete
- picerijama – gde postoji potreba za sečenjem tvrdih suhomesnatih proizvoda, kao i praške šunke velikog formata
- delikates radnjama – sa velikim prometom gde se zahteva brzina usluge i visok kvalitet
Mesoreznica velikog prečnika noža je idealna za tvrde proizvode – pršut, suvu pečenicu, dugotrajne salame.
Uz opcionalni teflonski nož moguće je seći i polutvrde sireve na mesorznici, kao što su trapist, gauda, tilsiter … koji se neće lepiti za nož – „non stick coating“.
- Automatski prenos: zupčasti kaiš, motor bez četkica
- prečnik INOX noža 370 mm
- podešavanje debljine odreska 0-24 mm
- ugao noža 25˚
- korisna površina sečenja 320 x 225 mm ili do prečnika Ø 265 mm
- hod klizača 365 mm
- Tri brzine hoda
- Brojač – rastući ili opadajući
- Automatsko isključivanje ako se mašina ne koristi 30 min
- kućište od anodizirane legure aluminijuma
- Lako održavanje
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- Opciono: teflonski nož, aluminijumska ručica, štitnik za prste od Inoxa
Profesionalna automatska mesoreznica noža fi370 mm namenjena je upotrebi u kuhinjama, picerijama, fast food objektima, delikates prodavnicama i svugde gde su potrebni sveže isečeni suhomesnati proizvodi.
Suhomesnati proizvodi gube na kvalitetu kada stoje isečeni u frižideru, stoga je preproučljivo rezati ih na mesoreznici neposredno pre pripreme, odnosno služenja jela. Mesoreznica idealna za restoran, zbog odličnog odnosa gabarita i prečnika noža.
Automatske mesoreznice dostupne i u prečniku noža od 350 mm.
Dimenzije (ŠxDxV) |
895x610x685 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
350 W + 200 W |
Prečnik noža |
370 mm |
Ugao noža |
gravitaciona 25° |
Debljina odreska |
0-24 mm |
Hod klizača |
365 mm |
Korisna površina sečenja |
320 x 225 mm ,Ø 265 mm |
Kontrola |
3 brzine klizača ,elektronska kontrola rada ,brojač slajseva |
Materijal izrade kućišta |
anodizirani aluminijum |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 430 |
Oštrač noža |
obostrani oštrač sa štitnikom |
Opcionalna dodatna oprema |
teflonski nož za sireve ,aluminijumska ručka ,štitnik za prste od Inoxa |
Težina |
59 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira sa depuratorom Elframo D 45 DGT ADD PS
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Vakuum pakerica sa komorom Mistral
PROFESSIONAL line - Mistral profesionalna vakum pakerica komorna.
- Širina zavarivanja 420 mm - za kese širine 400mm.
- Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
- Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
- Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
- Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
- Zaobljene ivice unutar komore.
- Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
- Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad.
Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.
https://youtu.be/EBXveLHPFTs