

VITAL PRIME202E konvektomat
8.680 € cena bez PDV-a
Konvektomat sa direktnim ubacivanjem pare
Kapacitet plehova 1 kolica sa 20x GN 2/1 ili 40x GN 1/1
- 1 kolica sa nosačima plehova
- vreme pripreme podesivo do 180 minuta
- sve funkcije su digitalno kontrolisane
- 20 programa rada u 5 faza: podesiva petostepena funkcija pripreme u programu
- rotaciono dugme za izbor i podešavanje – scroll taster
- manuelna ili automatska funkcija ubacivanja pare
- unutrašnje osvetljenje sa halogenom lampom
- zaptivena guma na vratima
- dvobrzinski ventilator sa turbinom od nerđajućeg čelika i dvosmernom rotacijom
- jednostavno čišćenje unutrašnjosti, zaobljeni uglovi grejne komore
- mikroprekidač za vrata
- dvostruko staklo na vratima, otporno na visoke temperature
- unutrašnje staklo se otvara – na šarkama
- podesiva temperatura pripreme do 300 °C
- funkcija regeneracije do 150 °C
- funkcija predgrevanja komore konvektomata
- funkcija hlađenja – spuštanja temperature u komori
- ručni tuš za pranje konvektomata
- konstrukcija od nerđajućeg čelika
- termoizolovana komora konvektomata
- sigurnosni termostat
Dimenzije (ŠxDxV) |
1200x1100x1845 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
56 kW |
Zagrevanje komore |
INCOLOY električni grejači |
Kapacitet plehova |
1 kolica 20 GN 2/1 ,1 kolica 40 GN 1/1 ,20 GN 2/1 ,40 GN 1/1 |
Visina između plehova |
70 mm |
Kontrola |
digitalni kontroler sa rotacionim tasterom |
Tajmer |
180 minuta ,kontinuiran ciklus |
Programiranje |
20 programa rada u 5 faza |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani |
Ventilator |
2 brzine reverzibilni |
Sistem vlaženja vazduha |
direct steam – direktna para |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 430 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 32 mm |
Težina |
350 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Giorik LPG6940 gasni šporet
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje