Sterilizator noževa Beckers DS-1
266 € cena bez PDV-a
Sterilizator kuhinjskih i mesarskih noževa sa UV lampom:
- Kapacitet 7 noževa;
- Vrata sa bravicom za zaključavanje;
- Germicidna UV lampa 20 Watt;
- Sigurnosni prekidač na vratima – gasi se UV svetlo ukoliko se otvore vrata u toku rada;
- Zidna montaža;
Sterilizator kuhinjskih i mesarskih noževa sa UV lampom;
- Kapacitet 7 noževa;
- Izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 430;
- Polikarbonatna zatamnjena vrata sa bravicom za zaključavanje;
- Germicidna UV lampa 20 Watt;
- Sigurnosni prekidač na vratima – gasi se UV svetlo ukoliko se otvore vrata u toku rada
- Tajmer za vremensku kontrolu rada 0-120 minuta;
- Sterilizacija noževa za ~30 minuta;
- Zidna montaža;
Sterilizacija sa UV lampama predstavlja najjednostavniji način dezinfekcije noževa u kuhinji.
Dimenzije (ŠxDxV) |
400x150x615 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
20 W |
Kapacitet |
7 noževa |
Težina |
10 kg |
Garancija | |
Proizvođač |
Beckers S.r.L Italy je počeo 1973. godine kao samostalni trgovac koji se bavio prodajom profesionalnih ugostiteljskih proizvoda.
Danas je Beckers S.r.L široko rasprostranjena, konkurentna i preduzimljiva poslovna aktivnost koja može da upravlja domaćim i međunarodnim distributerima, zahvaljujući svom kompletnom asortimanu proizvoda.
A zahvaljujući ovom širokom asortimanu proizvoda za ugostiteljstvo, to je jedna od najpoznatijih kompanija u trgovini; Činjenica da je brend Beckers na tržištu više od 40 godina i lojalnost kupaca svedoči o efikasnosti firme, a njena konkurentnost je potkrepljena stalnim istraživanjem tehnoloških proizvoda sa konkurentnim odnosom cena/kvalitet.
Kupci znaju da se mogu osloniti na podršku tehničkog osoblja koje je takođe angažovano na poboljšanju proizvoda, a pomoć im u svakom trenutku pruža tim za korisničku podršku.
Slični proizvodi …
Sterilizator noževa Sirman Ster UV 16w
Sterilizacija kuhinjskih noževa UV lampom:
- Kapacitet 15 noževa;
- Izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 430;
- Polikarbonatna zatamnjena vrata
- Bravica za zaključavanje;
- Germicidna UV lampa 16 Watt;
- Sigurnosni prekidač na vratima;
- Tajmer 0-120 minuta;
- Sterilizacija noževa za ~30 minuta;
- Zidna montaža;
Sterilizator noževa SM139
Sterilizator noževa sa UV lampom;
- Kapacitet 16 noževa;
- Polikarbonatna zatamnjena vrata sa bravicom za zaključavanje;
- Germicidna UV lampa 16 Watt;
- Sigurnosni prekidač na vratima - gasi se UV svetlo ukoliko se otvore vrata u toku rada
- Tajmer za vremensku kontrolu rada 0-120 minuta;
- Sterilizacija noževa za ~30 minuta;
- Zidna montaža;
Povezani proizvodi
Giorik FG9117T gasna friteza
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje