

Plinski roštilj AGI-1060 ravna ploča
1.108 € cena bez PDV-a
Profesionalni plinski top roštilj sa ravnom pločom 1000 mm:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
Opcionalno:
- postolje sa vratima – ukupna visina 850mm
Profesionalni plinski top roštilj sa ravnom pločom 1000 mm – serija 600:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
- gasni ventil za kontrolu temperature ploče
- nezavisna kontrola temeperature leve i desne polovine
- pilot plamen sa sigurnosnim termoelementom
- specijalno dizajniran gasni gorionik za ujednačen raspored temperature
- splashback zavaren za grejnu ploču
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- opcionalno postolje – samostojeći roštilj
Profesionalni plinski top ravni roštilj, serija 600, dostupan u varijantama:
- širine 300 mm
- širine 400 mm
- širine 600 mm
- širine 800 mm
- širine 1000 mm
Serija SNACK 600 idealna za kuhinje i fast food objekte gde nedostaje prostora ali bez kompromisa sa kapacitetom i snagom uredjaja.
Profesionalni roštilj širine 1000 mm opcionalno dostupan i sa ravnom hromiranom pločom – AGI-1060CR
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Dimenzije (ŠxDxV) |
1000x600x300 mm |
---|---|
Napajanje |
GAS |
Snaga |
13,5 kW |
Kontrola |
magnetni gasni ventil sa pilot plamenom i sigurnosnim termoelementom |
Regulacija temperature |
gasni ventil |
Oblik grejne površine |
ravna |
Grejna zona |
996×420 mm |
Grejna ploča |
čelična ploča |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
85 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Slični proizvodi …
Plinski roštilj AGI-360 ravna ploča
Plinski roštilj AGI-460 ravna ploča
Plinski roštilj AGI-660 ravna ploča
Plinski roštilj AGI-860 ravna ploča
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN