

Konvektomat FAGOR iKORE CW-061-ERLW
5.485 € cena bez PDV-a
Konvektomat iKORE Concept kapaciteta 6 plehova – za 6 tacni GN 1/1
- direktna para – bez bojlera
- Programiranje: 100 testiranih recepata, kapacitet za >100 recepata sa pripremom u 9 faza
- Modovi pripreme hrane: niska temperatura 30-98°, para na 99°, super para na 100-130°, kombinovani mod 30-300° i konvekcijski mod 30-300°
- iClima® – regulacija procenta vlage u konvektomatu, sa preciznošću od 10%
- 2,8” LED displej za prikaz funkcija i statusa
- iWASHING® pametni sistem pranja za optimalne rezultate
- EZ® senzor multi-point sonda jezgra
Konvektomat iKORE Concept kapaciteta 6 plehova – za 6 tacni GN 1/1 direct steam system
Kombinovana parno konvekcijska peć iKORE Concept, proizvod kompanije Fagor Professional, je idealno rešenje za one profesionalce kojima je potrebna cenovno pristupačna peć sa naprednim funkcijama, koja daje odlične rezultate u pogledu kvaliteta pripreme hrane, efikasnosti i bezbednosti.
Funkcije
Digitalni konvektomat 6 plehova GN 1/1
Ekran od 2,8“ sa rotacionim tasterom i funkcijom pritiskanja za konfigurisanje i potvrđivanje parametara.
iClima®: Upravljanje i kontrola vlažnosti putem direktnog merenja sa senzorom vlažnosti. Regulacija procenta vlage sa preciznošću 10%.
Fagor Recipe Center: 100 fabrički podešenih i kulinarski testiranih recepata. Kapacitet skladištenja za više od 100 recepata sa do 9 faza pripreme.
Hlađenje vazduhom i vodom (funkcija brzog hlađenja komore).
Modovi pripreme hrane: niska temperatura 30-98°, para na 99°, super para na 100-130°, kombinovani mod 30-300° i konvekcijski mod 30-300°.
Odvlaživanje komore – sušenje, za postizanje hrskavog pečenja.
Delta kuvanje – priprema sa sondom (core probe) i razlikom u temperaturi komore i jezgra proizvoda.
Direktna para u konvektomatu
Stvaranje pare ubrizgavanjem vode u turbinu, atomizacijom vode i pretvaranjem u paru.
Kontrole konvektomata
- 5 jezika
- mogućnost konfigurisanja tona ekrana, jačine zvuka i kontrasta
- 8 tonova
- podešavanja snage, mreže, jezika i sistema
Tehničke karakteristike konvektomata
- start/stop funkcija – kontinuiran rad
- tajmer funkcija – vremenski ograničen rad
- program funkcija – više od 100 recepata sa do 9 faza pripreme
- EZ® senzor multi-point sonda jezgra sa 4 tačke merenja
- automatsko i manuelno ubacivanje pare
- varijabilno vlaženje vazduha u 5 nivoa
- sistem automatskov vlaženja i sušenja vazduha
- 6 brzina ventilatora (od 1.400 rpm do zaustavljanja)
- displej 2.8″ sa prikazom trenutnih i zadatih vrednosti
- mogućnost rada sa 50% snage
- automatsko podešavanje lokaciji instalacije (nadmorska visina i sl.) sa inicijalnim samotestiranjem
- automatsko podešavanje tačke ključanja
- uklonjiv poklopac ventilatora – jednostavno održavanje komore
- integrisana motorna kočnica za zaustavljanje ventilatora
- jednaka distribucija toplote sa HA® kontrolom
- reverzibilna funkcija ventilatora
- trostruko staklo na vratima
- termoreflektujuća unutrašnjost komore
- LED osvetljenje komore
- sigurnosna brava na vratima sa 3 pozicije
- izrada komore od poliranog nerđajućeg čelika AISI 304
Software
- kontrola funkcija
- sistem za održavanje
- obaveštenje o nepravilnostima u radu
- istorija grešaka
- arhiva odrađenih ciklusa
Sistem za samopranje konvektomata
- 1 osnovni program pranja – funkcija ispiranja vodom
- 3 automatska ciklusa pranja: laki, srednji i hard ciklus
- 1 program ispiranja
- 1 program poliranja komore
- prikaz statusa ciklusa pranja komore i preostalog vremena
Električni konvektomat Fagor iKORE Concept – direct steam:
- CW-0623-E R SW – 6 GN-2/3
- CW-061-E R SW – 6 GN-1/1
- CW-101-E R SW – 10 GN-1/1
- CW-062-E R SW – 6 GN-2/1- 12 GN-1/1
- CW-102-E R SW – 10 GN-2/1- 20 GN-1/1
- CW-201-E R SW – 20 GN-1/1
- CW-202-E R SW – 20 GN-2/1- 40 GN-1/1
Dimenzije (ŠxDxV) |
898x817x846 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
11,1 kW |
Zagrevanje komore |
INCOLOY električni grejači |
Kapacitet plehova |
6 GN 1/1 |
Kontrola |
digitalna kontrola sa LCD prikazom ,ekran 2,8" ,rotacioni taster |
Tajmer |
kontinuiran ciklus ,nezavisno podešavanje vremena rada ,overnight cooking |
USB priključak |
upisivanje recepata za pripremu / update firmware-a |
Programiranje |
>100 programa rada u 9 faza |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Sonda jezgra |
delta T priprema ,EZ Sensor ,multipoint sonda jezgra Ø 3 mm |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani ,dehidratacija |
Ventilator |
6 brzina – inverter |
Sistem vlaženja vazduha |
direct steam – direktna para |
Ciklus hlađenja komore |
sa otvorenim ili zatvorenim vratima |
Održavanje komore |
integrisan sistem samopranja ,tuš crevo |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 32 mm |
Težina |
117 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatak za pečenje pilića ,dodatak za ražnjiće ,grill ploča ,korpa za pomfrit ,pizza ploča ,postolje sa nosačima plehova |
Garancija | |
Proizvođač |
Fagor Industrial S. Coop. Spain
Fagor Professional je među svetskim liderima, u proizvodnji opreme, u sektoru ugostiteljstva i profesionalnih mašina za pranje veša.
Fagor Professional je tim profesionalaca koji su posvećeni profesionalcima. Slušaju ih, razumeju i saosećaju sa njima kako bi zadovoljili njihove potrebe i pomogli im da prevaziđu i najteže izazove kreiranjem inovativnih proizvoda.
U tu svrhu, obimni katalog se može pohvaliti proizvodima koji su savršeni i za najzahtevnije profesionalce, podržani nizom uređaja koji svakodnevni rad čine jednostavnijim i efikasnijim.
Fagor Professional je deo poslovne grupe ONNERA Group, posvećene pronalaženju rešenja za opremu za industriju usluživanja hrane, pranje veša i profesionalnih rashladnih uređaja.
ONNERA Group ima 9 proizvodnih pogona, 35 poslovnih kancelarija i više od 2200 zaposlenih širom sveta. Trenutno je vodeća kompanija u proizvodnji ugostiteljske, hotelske i rashladne opreme u Španiji, šesta u Evropi i deseta u svetu.
Fagor je svoju misiju definisao sa verom u talenat i težnjom prema ideji: takmičenje na najvišem nivou i stalnom razvoju.

Šta je KONVEKTOMAT?
KOMBINOVANO PARNA PEĆ
Konvektomat je termički uređaj za profesionalnu obradu namirnica putem podizanja temperature i objedinjuje karakteristike konvekcijske peći (duvaljke) i autoklava (parnog generatora, steamer-a). Konvektomat može da se koristi kao konvekcijska pećnica (duvaljka) – obrada namirnica kruženjem vrelog vazduha, odnosno da vrelom parom termički obrađuje namirnice ili da koristi oba pomenuta načina, kombinovano. Prednosti ovog uređaja su znatne: kraće vreme za koje se namirnice termički obrade, mogućnost različitih vrsta termičke obrade, očuvanje originalnog kvaliteta i ukusa namirnica…
Istorija konvektomata



VRSTE KOMBINOVANO-PARNIH PEĆI – KONVEKTOMATA
Postoje dve osnovne podele konvektomata
- peći sa direktnim ubrizgavanjem pare u komoru, konvektomat bez bojlera (generatora pare);
- peći sa bojlerom, konvektomat ubacuju vrelu paru iz bojlera u komoru
Takođe, delimo ih i u zavisnosti od toga šta im je primarni energent:
- strujne (električni konvektomat)
- gasne (plinski konvektomat)
Različiti su i izvori grejanja kod strujnih i plinskih:
- strujne peći imaju električne grejače sa kojih se oslobađa toplota (direktno grejanje)
- gasne peći putem izmenjivača toplote zagrevaju komoru (indirektno grejanje)
PREDNOSTI I MANE DVE OSNOVNE VRSTE KONVEKTOMATA
KONVEKTOMATI SA DIREKTNIM UBACIVANJEM PARE – DIRECT STEAM
Prednosti:
- peći sa direktnim ubrizgavanjem pare u komoru, konvektomat bez bojlera (generatora pare);
- peći sa bojlerom, konvektomat ubacuju vrelu paru iz bojlera u komoru;
Mane:
- strujne (električni konvektomat);
- gasne (plinski konvektomat);
KONVEKTOMATI SA BOJLEROM – BOILER VERSION
Prednosti:
- kvalitetna para u kontinuitetu, jer se pravi van komore;
- mogućnost obrade namirnica parom i pri niskim temperaturama u komori;
- nema remećenja termičke stabilnosti u komori;
Mane:
- sporo dobijanje pare u startu proceca rada, voda u bojleru se mora zagrejati do tačke ključanja;
- povećana potrošnja električne energije zbog dodatnih grejača u bojleru;
- povećana potrošnja vode, nakon isključivanja uređaja bojler se prazni;
- održavanje bojlera mora biti redovno, jer dolazi do sakupljanja kamenca, a što može prouzrokovati povećanu potrošnju energije i skupe popravke;



Slični proizvodi …
Konvektomat FAGOR iKORE APW-061-ERLW
Konvektomat iKORE kapaciteta 6 plehova - za 6 tacni GN 1/1
PureSteam® system - sa bojlerom
- PureSteam® integrisan generator pare - sistem sa bojlerom
- iCooking® - smart system sa automatskom korekcijom programa
- Programiranje recepata: slika jela, neophodni pribor, lista namirnica, procedura, faze pripreme
- FagorCookingCenter® - pristup svim parametrima u fazama prireme hrane
- Modovi pripreme hrane: niska temperatura 30-98°, para i na niskoj temperaturi <99°, super para na 100-130°, kombinovani mod 30-300° i konvekcijski mod 30-300°
- Standardne funkcije: regeneracija, sous vide kuvanje u vakuum kesama, overnight cooking, fermentacija, pasterizacija, dimljenje, sušenje mesa, dehidratacija
- iClima® - regulacija procenta vlage u konvektomatu, sa preciznošću od 1%
- HA® kontroler sa 6 brzina ventilatora - dvosmerno okretanje
- Multitray - priprema više vrsta jela u isto vreme
- 10.1” touch screen
- FagorKonnect® kontrola i nadzor uredjaja
- iWASHING® pametni sistem pranja za optimalne rezultate
- EZ® senzor multi-point sonda jezgra
Konvektomat FAGOR iKORE AW-061-ERLW
Konvektomat iKORE kapaciteta 6 plehova - za 6 tacni GN 1/1 direct steam system
- direktna para - bez bojlera
- iCooking® - smart system sa automatskom korekcijom programa
- Programiranje recepata: slika jela, neophodni pribor, lista namirnica, procedura, faze pripreme
- FagorCookingCenter® - pristup svim parametrima u fazama prireme hrane
- Modovi pripreme hrane: niska temperatura 30-98°, para na 99°, super para na 100-130°, kombinovani mod 30-300° i konvekcijski mod 30-300°
- Standardne funkcije: regeneracija, sous vide kuvanje u vakuum kesama, overnight cooking, fermentacija, pasterizacija, dimljenje, sušenje mesa, dehidratacija
- iClima® - regulacija procenta vlage u konvektomatu, sa preciznošću od 1%
- Multitray - priprema više vrsta jela u isto vreme
- 10.1” touch screen
- FagorKonnect® kontrola i nadzor uredjaja
- iWASHING® pametni sistem pranja za optimalne rezultate
- EZ® senzor multi-point sonda jezgra
Konvektomat FAGOR iKORE CW-101-ERSW
Konvektomat iKORE Concept kapaciteta 10 plehova - za 10 tacni GN 1/1
- direktna para - bez bojlera
- Programiranje: 100 testiranih recepata, kapacitet za >100 recepata sa pripremom u 9 faza
- Modovi pripreme hrane: niska temperatura 30-98°, para na 99°, super para na 100-130°, kombinovani mod 30-300° i konvekcijski mod 30-300°
- iClima® - regulacija procenta vlage u konvektomatu, sa preciznošću od 10%
- 2,8” LED displej za prikaz funkcija i statusa
- iWASHING® pametni sistem pranja za optimalne rezultate
- EZ® senzor multi-point sonda jezgra
Povezani proizvodi
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Ljuštilica krompira SIRMAN PPJ 10
Ljuštilica za krompir kapaciteta 170 kg/h
- INOX disk za ljuštenje sa lako zamenjivom abrazivnom površinom
- prenosni kaiš sa samozatezanjem
- odvojiva posuda (bez upotrebe alata), periva u mašini za pranje posudja
- INOX vrata za kipovanje, sa dihtungom i zaključavanjem
- Automatsko kipovanje
- Podesive nogare sa mogućnošću ankerisanja u pod
- Sigurnosne zaštite: mikroprekidač na poklopcu, mikroprekidač na vratima
SIRMAN PPJ 10 ljuštilica krompira je pogodna i za ostalo krtolasto povrće (šargarepa, celer, cvekla ...).
Opcionalno:
- veliki izliv za kese za pakovanje (komercijalno pakovanje oljuštenog krompira)
- brza spojka za dovod vode na poklopcu - jednostavno spajanje na dovod vode
- INOX sito za otpad - sprečava zagušenje kanalizacije, prikuplja otpad od oguljenog krompira
SIRMAN ljuštilica za krompir PPJ dostupna i u kapacitetu 20kg po ciklusu - PPJ 20