Zanolli Teorema Polis T2 IoT MC18 jednoetažna pizza peć
4.905 € cena bez PDV-a
Jednoetažna električna peć – 2 EN pleha 400×600 mm + Wi-Fi
- spoljna dimenzija – 1250 x 1010 x 360 mm
- unutrašna dimenzija komore – 830 x 660 x 180 mm
- maksimalna temperatura – 400°C
- kapacitet – 2 pleha EN 400 x 600 mm
- WI-FI modul za povezivanje na telefon
- Izrada – Inox
- Dno peći po izboru – šamot ili metal
- Digitalna kontrola – 49 programa
- Automatsko čišćenje
- Pre-heating
- Opcionalno – postolje, kabinet za testo, ovlaživač komore, hauba
Jednoetažna električna peć – 2 EN pleha 400×600 mm + Wi-Fi
spoljna dimenzija etaže 1250 x 1010 x 360 mm
unutrašna dimenzija etaže 830 x 660 x 180 mm
maksimalna temperatura – 400°C
Multifunkcionalne peći Teorema Polis
Električne modularne peći za pekare, picerije i poslastičarnice. Untrašnjost peći je pogodna za EN plehove 400×600 mm.
Opremljene su jednostavnim kontrolama sa memorijom za programiranje, visokokvalitetnom strukturom i elegantnim dizajnom.
Zanolli peći izrađene su od nerđajućeg čelika, što korisniku omogućava dugotrajnost, kao i lako čišćenje i održavanje.
Ključne karakteristike:
- Modularnost: Može se slagati u više jedinica, a može se prilagoditi različitim potrebama i kombinacijama, uključujući različite visine komora za pečenje (npr. 180mm i 260mm).
- Svestranost: Dizajnirana za pečenje pizze, hleba i peciva, može se konfigurisati sa različitim dodacima, kao što su hauba za izvlačenje dima, komora za dizanje testa (fermentaciona komora) i generatori pare
- Elektronska kontrola: Koristi inovativni elektronski sistem upravljanja sa sigurnim i jednostavnim komandama, koji omogućava precizno podešavanje parametara kao što su temperatura, snaga grejača i vreme pečenja.
- Pametne funkcije: Zanolli Teorema Polis IoT nudi i Web aplikaciju za daljinsko upravljanje (Wi-FI), praćenje i analizu podataka o korišćenju peći sa računara ili pametnog telefona
Dno pećnice – po izboru
- Dno od reljefnog lima – pogodno za pečenje u plehovima. Omogućava cirkulaciju vazduha ispod pleha, što znači da razmena toplote ka proizvodu nije agresivna i direktna. Brzo dostiže podešenu temperaturu i osetljivo je na promene u podešavanjima temperature i snage rerne. Idealno za peciva i pekarske proizvode, kao i picu u plehovima.
- Dno od šamota – pogodno za pečenje u plehovima ili direktno na površini dna. Prenosi toplotu direktno na proizvod, zadržava akumuliranu toplotu i otpušta je postepeno. Pogodno za sve vrste pizza, hlebova i peciva.
*Pri poručivanju peći se odlučujete za meterijal od kojeg želite da bude dno peći
Digitalna kontrola peći
- odvojena kontrola temperature gornje i donje ploče
- Pre-heating – brzi ili spori režim automatskog predzagrevanja rerne
- Automatsko čišćenje – za dezinfekciju peći nakon dužeg perioda nekorišćenja
- Nedeljni program automatskog paljenja peći
- 49 programa pečenja
- podešavanje temperature i vremena pečenja
- buzzer – zvučni signal za završen proces pečenja
- touch pad, mehanički tasteri sa elektronskim impulsom
IoT – Web aplikacija
- IoT Teorema Polis peći su opremljene naprednom elektronikom, pomoću koje se rerna povezuje na internet putem WI-FI modula, šaljući sve operativne podatke na Zanolli digitalnu platformu.
- Možete daljinski kontrolisati svoju pećnicu – pokrenite određeni program kuvanja, podesite podešavanja (temperaturu, snagu ploče, vreme pečenja).
- Komunicirajte sa mašinama pomoću IoT web aplikacije na računaru ili pametnom telefonu, kontrolišući njihov rad i dobijajući vredne informacije o njihovoj upotrebi.
- Analizirajte podatke o peći, identifikujući kvarove unapred, čime se smanjuje vreme popravke i zastoja
- Prikupljajte podatke o korišćenju kao što su potrošnja energije, vremenski periodi korišćenja, itd…

Zanolli Teorema Polis pećnice su jednoetažne, modularne i svaki dodatak se može poručiti posebno.
Opcionalno – dodaci
- Otvoreno postolje
- Komora – kabinet za skladištenje i narastanje testa
- Steamer – ubrizgavanje pare u komoru peći
- Hauba (napa) za uvlačenje dima
napa – hauba
otvoreno postolje
kabinet za testo
| Dimenzije (ŠxDxV) |
1250x1010x360 mm |
|---|---|
| Unutrašnja dimenzija (ŠxDxV) |
830x660x180 mm |
| Napajanje |
400 VAC |
| Snaga |
6 kW |
| Kapacitet |
2 pleha EN 400×600 mm ,3 pizza Ø 33 cm |
| Radna temperatura |
50°-400°C |
| Kontrola |
touchpad kontroler |
| Termostat |
elektronski termostat |
| Donja ploča |
šamotna ploča ,reljefni lim |
| Materijal izrade kućišta |
INOX |
| Težina |
135 kg |
| Opcionalna dodatna oprema |
fermentaciona komora ,napa ,postolje za peć |
| Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
| Garancija | |
| Proizvođač |
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Povezani proizvodi
Sammic CA-41 univerzalna seckalica
Profesionalna univerzalna seckalica za povrće i sir
Seckalica velikog kapaciteta do 650 kg/h
Savršen rez
- Visoko precizno podešavanje radi postizanja ujednačenog rezanja vrhunskog kvaliteta
- Sečiva su izradjena od nerdjajućeg čelika
- Kombinovanjem noževa dobija se preko 70 vrsta rezova i rendanja
- Glava mašine sa velikim izlaznim otvorom za veći kapacitet izbacivanja
Mikser za testo Prismafood IBM20
Mikser za testo Prismafood IBM5
Sirman HERCULES 10 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 8 kg zamesa
Kapacitet miksera 12 litara - zames 8 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 12 litara / 8 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 280x190 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 13 rpm
- 1 brzina spirale 83 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.

