

INOX orman sa kliznim vratima 1200x600x2000h mm
940 € cena bez PDV-a
INOX neutralni orman sa kliznim vratima – 120 cm širine
- 1200x600x2000h mm
- 3 police + pod
- klizna vrata
- INOX AISI 304
Dimenzije (ŠxDxV) |
1200x600x2000 mm |
---|---|
Materijal izrade |
INOX AISI 304 |
Debljina materijala |
korpus 1 mm ,police 1 mm ,vrata 0,8/0,6 mm |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Giorik LPG6940 gasni šporet
AQUA grill električni Giorik GL94GE
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm
Vakuum pakerica sa komorom Mistral
PROFESSIONAL line - Mistral profesionalna vakum pakerica komorna.
- Širina zavarivanja 420 mm - za kese širine 400mm.
- Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
- Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
- Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
- Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
- Zaobljene ivice unutar komore.
- Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
- Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad.
Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.
https://youtu.be/EBXveLHPFTs