Vartiklani INOX kabinet za suvo zrenje mesa MEAT DRY AGING by FAGOR
Kapacitet kabineta 496 litara
Suvo zrenje do 160 kg mesa
Fagor Meat Dry Aging kabinet se izdvaja od konkurencije zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i efikasnim performansama
Sistem kontrole vlažnosti i temperature, zajedno sa UVC sterilizacija, obezbeđuje maksimalnu sigurnost, stvarajući savršena cirkulacija vazduha unutar kabineta
Bez konekcije na dovod i odvod vode
- Unutrašnje vertikalno postavljeno LED svetlo maksimizira vidljivost proizvoda, bez ultraljubičastog zračenja
- Enterijer i eksterijer od nerđajućeg čelika, koji čine čvrstu i kvalitetnu konstrukciju dry aging kabineta
- UV sterilizacija vazduha
- Filter sa aktivnim ugljem
- Poliuretanska izolacija ubačena pod prtiskom, bez CFC-a i sa gustinom od 40 kg/m³
- Vrata sa duplim staklom, na šarkama i automatskim sistemom zatvaranja
- Dve podesive prednje noge i četiri zadnja valjka, što mu omogućava lako pomeranje dry aging kabineta
- Ravnomerna distribucija hladog vazduha unutar kabineta zahvaljujući odlično ventilisanom sistemu za hlađenje
- Antikorozivni isparivač
- Kontrola temperature preko digitalnog termostata, sa automatskim sistemom otapanja
- Automatsko isparavanje kondenzovane vode
- Elektronski humidistat
- Kondenzator za koji nije potrebno održavanje
- Eksterijer MEAT DRY AGING kabineta dostupan u nerđajućem čeliku ili crnoj boji
- Isporučuje se inox rešetkastom policom
- Standardno brava na vratima za zaključavanje