

Gasni roštilj rebrasta ploča ATALAY AGI-870NS
1.147 € cena bez PDV-a
Gasni roštilj rebrasti 800 mm širine
TOP gasni roštilj sa rebrastom pločom
- rebrasta grejna ploča
- ploča izradjena od čelika debljine 10mm
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- nezavisna kontrola temperature ploča
- sigurnosni ventil sa pilot plamenom i termosondom
- piezzo upaljač
- opcionalno zatvoreno postolje sa vratima:
Profesionalni gasni roštilj rebrasti – 800 mm širine
- rebrasta grejna ploča
- ploča izradjena od čelika debljine 10mm
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- nezavisna kontrola temperature ploča
- sigurnosni ventil sa pilot plamenom i termosondom
- piezzo upaljač
- opcionalno postolje – samostojeći roštilj
Profesionalni gasni roštilj širine 800 mm, osim sa rebrastom pločom, dostupan i u varijanti sa ravnom čeličnom pločom ili kombinovanom pločom.
Opcionalno se izradjuje i sa hromiranom grejnom pločom.
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Dimenzije (ŠxDxV) |
800x700x300 mm |
---|---|
Napajanje |
GAS |
Snaga |
12,6 kW |
Kontrola gorionika |
gasni ventil sa termosondom i pilot plamenom ,nezavisna kontrola leve i desne grejne površine |
Regulacija temperature |
gasni ventil |
Oblik grejne površine |
rebrasta |
Grejna zona |
796×520 mm |
Grejna ploča |
10 mm ,čelična ploča |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
76 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Slični proizvodi …
Gasni roštilj kombinovana ploča ATALAY AGI-870NDS
Gasni roštilj ravno rebrasti - kombinovana ploča
TOP gasni roštilj sa ravno-rebrastom pločom
- ravno-rebrasta grejna ploča
- ploča izradjena od čelika debljine 10mm
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- nezavisna kontrola temperature ploča
- sigurnosni ventil sa pilot plamenom i termosondom
- piezzo upaljač
- opcionalno zatvoreno postolje sa vratima:
Gasni roštilj ravna ploča ATALAY AGI-870S
Gasni roštilj ravni - širina 800 mm
TOP gasni roštilj sa ravnom pločom
- ravna grejna ploča
- ploča izradjena od čelika debljine 10mm
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- nezavisna kontrola temperature ploča
- sigurnosni ventil sa pilot plamenom i termosondom
- piezzo upaljač
- opcionalno zatvoreno postolje sa vratima:
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira sa depuratorom Elframo D 45 DGT ADD PS
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
Vakuum pakerica sa komorom Mistral
PROFESSIONAL line - Mistral profesionalna vakum pakerica komorna.
- Širina zavarivanja 420 mm - za kese širine 400mm.
- Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
- Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
- Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
- Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
- Zaobljene ivice unutar komore.
- Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
- Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad.
Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.
https://youtu.be/EBXveLHPFTs