

Električni šporet AEO-1060
835 € cena bez PDV-a
Profesionalni električni top šporet 6 ringli:
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- ukupna snaga 12 kW
- 6 okruglih grejnih ploča – ringli
- 6x 2,0 kW
- 6 pozicija prekidača
Opcionalno:
- postolje sa vratima – ukupna visina 850mm
Profesionalni električni top šporet 6 ringli serija 600:
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- ukupna snaga 12 kW
- 6 okruglih grejnih ploča – ringli
- 6x 2,0 kW
- 6 pozicija prekidača
- opcionalno postolje – samostojeći profesionalni šporet
Profesionalni top šporet na struju sa 4 ringle, serija 600, dostupan u varijantama:
- 2 ringle AEO-460
- 4 ringle AEO-860
- 6 ringli AEO-1060
Serija SNACK 600 idealna za kuhinje i fast food objekte gde nedostaje prostora ali bez kompromisa sa kapacitetom i snagom uredjaja.
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Dimenzije (ŠxDxV) |
1000x600x300 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
12 kW |
Broj ringli |
6 |
Snaga ringli |
6x 2 kW |
Dimenzija ringle |
6x Ø180 mm |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
54 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
Giorik CG740E gasni šporet sa elektro rernom
Profesionalni plinski šporet 4 gorionika sa rernom na struju - serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- 4 gorionika
- 2x 4 kW + 2x 8 kW
- pilot plamen
- u slučaju gašenja plamena prekida se dovod gasa
Električna statička rerna
- GN 2/1 6kW
- termostatska kontrola 100-330°C
- 4 pozicije kontrole grejača
- sigurnosni termostat
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Menumaster RCS511TS mikrotalasna rerna
Keramička podloga – mikrotalasna rerna sa više korisnog prostora unutar komore.
- 1.100 W mikrotalasne snage
- 34 litre zapremina komore
- 368x381x216h unutrašnja dimenzija
- namenjena za komercijalnu upotrebu i kontinuiran rad
- keramička podloga - bez tanjira
- digitalna kontrola
- LCD displej
- 100 programa u 3 različite etape