Električni roštilj AEI-660 ravna ploča
617 € cena bez PDV-a
Profesionalni električni top roštilj sa ravnom pločom:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
- termostatska kontrola temperature ploče 50-300°C
Opcionalno:
- postolje sa vratima – ukupna visina 850mm
Profesionalni električni roštilj ravni pločom serija 600:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
- termostatska kontrola temperature ploče 50-300°C
- svetlosni inidkator zagrejanosti ploče i napajanja električnom energijom
- nezavisna kontrola leve i desne polovine
- specijalno dizajnirani grejači za ujednačen raspored temperature
- splashback zavaren za grejnu ploču
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- opcionalno postolje – samostojeći roštilj
Profesionalni električni ravni roštilj, serija 600, dostupan u varijantama:
- širine 300 mm
- širine 400 mm
- širine 600 mm
- širine 800 mm
- širine 1000 mm
Serija SNACK 600 idealna za kuhinje i fast food objekte gde nedostaje prostora ali bez kompromisa sa kapacitetom i snagom uredjaja.
Profesionalni roštilj širine 600mm opcionalno dostupan i sa ravnom hromiranom pločom – AEI-660CR
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Dimenzije (ŠxDxV) |
600x600x300 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
6 kW |
Kontrola |
mehanički termostat ,nezavisna kontrola leve i desne površine |
Regulacija temperature |
50-300 °C |
Zaštita od pregrevanja |
sigurnosni termostat sa resetom |
Oblik grejne površine |
ravna |
Grejna ploča |
čelična ploča |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
60 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Slični proizvodi …
Električni roštilj AEI-460 ravna ploča
Električni roštilj AEI-660N rebrasta ploča
Električni roštilj AEI-660ND kombinovana ploča
Električni roštilj AEI-860 ravna ploča
Povezani proizvodi
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
SOFTCOOKER Wi-food SIRMAN sous vide
Sirmanov Wi-food (wi-fi) softcooker aparat (sous vide uređaj) omogućava Vam pristup velikom broju oprobanih i testiranih recepata, putem besplatne aplikacije za mobilni telefon. Recepti mogu biti sačuvani i podeljeni, Vaš restoran može biti reklamiran besplatno putem ove aplikacije u samo par koraka. Sve ovo dolazi uz moćni i fleksibilni softcooker sa touch screen ekranom visoke rezolucije.
Sous vide tehnologija pripreme namirnica:
- Precizno održavanje temperature °C 24 ÷ 99
- Displej za prikaz temperature i vremena
- IP67 zaštita touch screen 5"
- Kućište od anodiziranog aluminijuma sa ABS plastikom
- Kačenje na posudu sa klipsom
- Automatsko gašenje u slučaju vađenja uređaja iz posude
- Sous vide aparat sa pumpom za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
- Aplikacijom se može upravljati sa nekoliko uređaja
- Kuvanje u više faza
Unapređen model u odnosu na tradicionalni SOFTCOOKER Sirman Y09.
https://youtu.be/9_D7R4WjRpIAplikacija za wi-fi softcooker dostupna na:
www.softcooker.com