




Električni otvarač za konzerve 0702 CANCAN
2.052 € Originalna cena je bila: 2.052 €.1.847 €Trenutna cena je: 1.847 €. cena bez PDV-a
Električni otvarač za konzerve profesionalnog tipa
Konstruisan je za otvaranje konzervi sira, maslina, voća, mesnih prerađevina, kao i konzervirane boje u industrijskim kuhinjama.
Za kratko vreme i brzo, bez potrebe za velikom snagom, uz pomoć rotirajućih spiralnih zupčanika i specijalno dizajniranog nerđajućeg sečiva koje sprečava kidanje limenog poklopca – bez opiljaka.
Električni otvarač konzervi namenjen je kompanijama koje žele da obezbede bezbednost na radu i veću operativnost.
- za otvaranje okruglih konzervi
- 3-8 konzervi za minut rada
- 60-240h mm visina konzervi koje se mogu otvarati
- održavanje bez podmazivanja
*Za otvaranje kvadratnih konzervi, koristi se model 0703 CANCAN
Električni otvarač za konzerve - profesionalni
Motorizovan otvarač za okrugle konzerve

Ergonomski dizajn
Otvarač konstruisan tako da se jednostavno pomera po visini

Zaključavanje na bilo kojoj visini
Fiksiranje uređaja na radnoj visini

Izdržljiv zupčanik
Sepcijalno izrađen zupčanik, od kaljenog čelika, osigurava dugotrajnost i izdržljivost

Dugotrajan nož
Dugotrajno i izdržljivo sečivo od nerđajućeg čelika omogućava sigurno sečenje bez stvaranja grubih ivica i metalnih strugotina

Ručka od nerđajućeg čelika
Ručka od nerđajućeg čelika, za spuštanje sečiva i probadanje poklopca

Zatvarač od nerđajućeg čelika
Konstruisan da odgovara svim debljinama ruba

Postolje za konzerve
Postolje od nerđajućeg čelika sa podesivim uloškom na kome se rotira konzerva

Jednostavno čišćenje
Električni otvarač za konzerve je tako konstruisan da se ručka i sečivo od nerđajućeg čelika, mogu lako ukloniti i očistiti

Higijenski magnet
Držač sa jakim magnetom drži poklopac nakon otvaranja konzerve i sprečava da upadne u hranu
Dimenzije (ŠxDxV) |
310x500x800 mm |
---|---|
Kapacitet |
3-8 kom/min ,60-240h mm |
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
0,18 kW |
Težina |
30 kg |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat ,NSF |
Garancija | |
Proizvođač |
CANCAN je osnovan 1958. godine, sa proizvodnim centrom u Ankari, da bi u početku služili prehrambenoj industriji popravkom mašina za ceđenje narandže, kuhinjskih aparata, a zatim i mašinskom proizvodnjom.
CANCAN se bavi proizvodnjom ručnih i automatskih mašina za ceđenje narandže, nara, grejpa, limuna, opreme za pranje, otvarača za konzerve i piling mašina. U svom proizvodnom pogonu od 3.200 m² u Sakariji, oblikovanjem metala pomoću CNC strugova i glodala, proizvodi sve proizvode pod jednim krovom.
Svetsku slavu su stekli sa svojom presom za ceđenje nara i agruma, koju proizvode preko 60 godina.
Slični proizvodi …
Bartscher KB565 otvarač za konzerve
Bonzer® EZ-40 otvarač za konzerve
- Pogodno za do 40 konzervi dnevno
- Demontažni nosač sečiva
- Oštrica i točak od kaljenog čelika
- Nisu potrebni ručni alati za rasklapanje
Električni otvarač za konzerve 0703 CANCAN
Električni otvarač konzervi profesionalni - za sve tipove konzervi
Konstruisan je za otvaranje konzervi sira, maslina, voća, mesnih prerađevina, kao i konzervirane boje u industrijskim kuhinjama.
Za kratko vreme i brzo, bez potrebe za velikom snagom, uz pomoć rotirajućih spiralnih zupčanika i specijalno dizajniranog nerđajućeg sečiva koje sprečava kidanje limenog poklopca - bez opiljaka.
Električni otvarač konzervi namenjen je kompanijama koje žele da obezbede bezbednost na radu i veću operativnost.
- za otvaranje okruglih i kvadratnih konzervi
- 3-8 konzervi za minut rada
- 60-240h mm visina konzervi koje se mogu otvarati
- održavanje bez podmazivanja
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje