

Električni šporet Virtus VS7080PCEQT
1.904 € cena bez PDV-a
Profesionalni top šporet na struju – serija 700
Bočni paneli, donji i zadnji deo od nerđajućeg čelika. Upresovana radna površina izrađena od INOX AISI 304 debljine 15/10. Dimovod od emajliranog livenog gvožđa. 4 električne grejne ploče 220×220 mm, svaka snage 2,6 kW, sa sigurnosnim termostatom. 6 nivoa snage za kontrolu temperature, nezavisno za svaku ploču. Lampa na kontrolnoj tabli koja ukazuje na aktiviranje napajanja i rada ploča. Prednji panel specijalnog dizajna za izbegavanje prodiranja vode u kontrolnu tablu.
Profesionalni top šporet na struju – serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,5 mm
- 4 kvadratne grejne ploče – ringle 220×220 mm
- 4x 2,6 kW
- 6 pozicija prekidača
- svetlosni indikator napajanja
Opcionalno na postolju 800x730x620h mm:
Dimenzije (ŠxDxV) |
800x730x250 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
10,4 kW |
Broj ringli |
4 |
Snaga ringli |
4x 2,6 kW |
Dimenzija ringle |
220×220 mm |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
40 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Giorik FG9117T gasna friteza
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje