Profesionalni mlin za začine i orašaste plodove – orahe, bademe, lešnike …
Glavni problem prilikom mlevenja oraha i orašastih plodova je u zagrevanju proizvoda i
Yazicilar G6 se koristi za mlevenje i usitnjavanje malih količina suvih materijala.
Mašina zauzima malo prostora na pultu i jednostavna je za upotrebu.
Zahvaljujući veoma velikom broju obrtaja noža za sečenje, etarsko ulje plodova ostaje u suvom prahu.
Najbolji primer je mlevenje svežeg oraha:
- Ako orahe obrađujete običnim kuterom / homogenizatorom, zbog porasta temperature i dugog vremenskog procesa, ulje oraha će izaći i proizvesti vlažan i gorak prah.
- Mlin za orahe Yazicilar G6 pravi suvi prah sa svim uljem koje ostaje unutar čestica, zahvaljujući velikom broju obrtaja noža i kratkom vremenu obrade.
Karakteristike mlina za začine:
- Profesionalni mlin za obradu svih vrta orašastih plodova
- Mlin za orahe i začine sa posudom od nerdjajućeg čelika 6 litara za 1,5 kg orašastih plodova
- Posuda sa zaobljenim uglovima
- Kućište izradjeno od INOX-a
- Fiksna brzina 7.000 RPM
- Sigurnosni prekidač na poklopcu
- Kuter sa dvokrakim nožem od nerdjajućeg čelika
- Providni plastični poklopac – polikarbonat
- Stoji na četiri gumene noge – bez klizanja po podlozi
- Posuda sa zaokretnim zaključavanjem za jednostavno pražnjenje mlina
Profesionalni mlin za orašaste plodove sa posudom kapaciteta 6 litara za procesnu obradu:
- oraha
- lešnika
- badema
- šećera – za dobijanje prah šećera
- svih vrsta začina
- keksa
- …
Maksimalno punjenje 1.500 gr u ciklusu mlevenja