

Alphatech Synapsy SYE062OB konvektomat
10.234 € cena bez PDV-a
Alphatech Synapsy SYE062OB konvektomat za 12 plehova GN 1/1 ili 6 GN 2/1 i generatorom pare – model sa bojlerom OB062E
Alphatech by LAINOX® Ali Group S.r.l. Italy
Alphatech Synapsy SYE062OB konvektomat za 12 plehova GN 1/1 ili 6 GN 2/1 i generatorom pare – model sa bojlerom OB062E
Modovi pripreme:
- AC (Automatic Cooking) sistem sa Internacionalnim receptima i slikama koje prikazuju izgled pripremljenog jela
- Manual cooking sa tri načina rada:
– konvekcijski od 30°C do 270°C
– parni od 30°C do 130°C
– kombinovani konvekcija + para od 30°C to 270°C - Programiranje – mogućnost programiranja i memorisanja recepata sa automatskim redosledom, upisivanjem naziva, dodavanjem fotografija, teksta recepture
- Clima® – automatski sistem za merenje i kontrolu vlage unutar komore konvektomata
- Fast Dry® – sistem za brzo izbacivanje vlage iz komore konvektomata
- EKRAN se može urediti prema potrebama korisnika, izbacivajući u prvi plan prograne koji se najvise koriste
- Automatski (AC) “one touch” ciklus – pritskom na ikonu krece ciklus
- Organizacija recepata sa pretpregledom i dodeljivanje imena folderima sa grupisanim receptima
- Inteligentno prepoznavanje recepata u folederima sa vise nivoa
- 7” kolor ekran (LCD – TFT) visoke rezolucije, kapacitativni sa “Touch Screen” funkcijom
Kontroleri:
- Autoreverse (automatska promena smera ventilatora) za savršenu raspodelu temperature
- Automatska uporedna kontrola temperature komore i sonde jezgra, DELTA T sistem rada
- Automatski regulisana kondenzacija pare
- Jednostavan pristup izmenjivim parametrima za prilagodjavanje uredjaja kroz korisnički meni.
- Odložen start
- 6 brzina ventilatora; prve 3 brzine automatski smanjuju snagu grejanja. Za specijalne metode kuvanja, može se koristiti naizmenična brzina ventilatora
- Kontrola temperature uz sondu jezgra – multipoint core probe Ø 3 mm
- USB konekcija za za preuzimanje HACCP podataka, update software-a i ažuriranje programa (download/upload)
- Self diagnosis – samotestriranje uredjaja prilikom pokretanja rada sa audio i vizuelnimm signalima ukoliko postoje greške u radu
- LED osvetljenje u komori konvektomata
- EcoSpeed – bazirano na količini i vrsti proizvoda, peć optimizuje i kontroliše izlaznu snagu, održavajući potrebnu temperaturu prireme jela izvegavajući oscilacije
- GreenVapor- smanjena potrošnja vode i energije zbog automatskog upravljanja zasićenja vodene pare u komori konvektomata
- GreenVapor (modeli sa generatorom pare – bojlerom) – sa GreenVapor sistemom automatski se proizvodi idealan nivo pare za kuvanje „tvrdih“ namirnica kao što su pasta sa jajima ili špargla, kao i blitva koja je bogata vlaknima i zahteva veću količinu pare.
- Savršeno glatka, vodonepropusna komora
- Vrata sa dvostrukim kaljenim staklom, vazdušnom komorom i unutrašnjim staklima koja odbijaju toplotu za manje toplotno zračenje prema korisniku, ujedno veća energetska efikasnost
- Unutrašnje staklo koje se preklapa kako bi se otvorilo za lako čišćenje
- IPX5 zaštita od prskanja vode
Pranje i održavanje
- 7 automatskih progarama pranja – standardno
- Sistem za ručno čišćenje sa spoljnim ručnim tušem (opcionalno)
- Automatski sistem za čišćenje LCS sa integrisanim rezervoarom za automatsko doziranje deterdženta
- CALOUT sistem za uklanjanje kamenca koji sprečava taloženje i stvaranje kamenca u bojleru, sa ugrađenim rezervoarom i automatskim doziranjem.
COMBICLEAN tečni deterdžent i CALFREE deskaler u 100% reciklirajućem pakovanju.
Opcionalno model samo sa direktnom parom – SYE062B.
Dimenzije (ŠxDxV) |
1072x907x775 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
19 kW |
Kapacitet plehova |
12 GN 1/1 ,6 GN 2/1 |
Visina između plehova |
70 mm |
Kontrola |
touch screen panel 7" |
Tajmer |
"JIT" software – Just in Time priprema ,1’ – 120’ ,kontinuiran ciklus |
USB priključak |
download HACCP parametara ,upisivanje recepata za pripremu / update firmware-a |
Programiranje |
XY programa + "one touch" (svaki program u 9 faza) |
Radna temperatura |
parni od 30°C do 130°C ,kombinovani konvekcija + para od 30°C – 270°C ,konvekcijski od 30°C do 270°C |
Sonda jezgra |
delta T priprema ,multipoint sonda jezgra Ø 3 mm ,omogućava praćenje temperature jezgra proizvoda |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani |
Ventilator |
6 brzina – inverter |
Sistem vlaženja vazduha |
generator pare (integrisan bojeler) + direktno ubacivanje |
Ciklus hlađenja komore |
sa otvorenim ili zatvorenim vratima |
Održavanje komore |
integrisan sistem samopranja |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 32 mm |
Težina |
127 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatak za pečenje pilića ,dodatak za ražnjiće ,grill ploča ,korpa za pomfrit ,pizza ploča ,postolje sa nosačima plehova ,tuš crevo za ručno pranje |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
Giorik CG740E gasni šporet sa elektro rernom
Profesionalni plinski šporet 4 gorionika sa rernom na struju - serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- 4 gorionika
- 2x 4 kW + 2x 8 kW
- pilot plamen
- u slučaju gašenja plamena prekida se dovod gasa
Električna statička rerna
- GN 2/1 6kW
- termostatska kontrola 100-330°C
- 4 pozicije kontrole grejača
- sigurnosni termostat
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje