

Električni roštilj AEI-860N rebrasta ploča
835 € cena bez PDV-a
Profesionalni električni rebrasti roštilj 800 – top roštilj sa ravnom pločom:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
- termostatska kontrola temperature ploče 50-300°C
Opcionalno:
- postolje sa vratima – ukupna visina 850mm
Profesionalni električni rebrasti roštilj 800 mm – serija 600 rebrasta ploča:
- čelična grejna ploča debljine 10mm
- termostatska kontrola temperature ploče 50-300°C
- svetlosni inidkator zagrejanosti ploče i napajanja električnom energijom
- nezavisna kontrola leve i desne polovine
- specijalno dizajnirani grejači za ujednačen raspored temperature
- splashback zavaren za grejnu ploču
- otvor za sakupljanje masnoće sa kasetom
- opcionalno postolje – samostojeći roštilj
Profesionalni električni rebrasti roštilj, serija 600, dostupan u varijantama:
- širine 300 mm
- širine 400 mm
- širine 600 mm
- širine 800 mm
- širine 1000 mm
Serija SNACK 600 idealna za kuhinje i fast food objekte gde nedostaje prostora ali bez kompromisa sa kapacitetom i snagom uredjaja.
Profesionalni roštilj širine 800mm opcionalno dostupan i sa rebrastom hromiranom pločom – AEI-660NCR
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Dimenzije (ŠxDxV) |
800x600x300 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
9,6 kW |
Kontrola |
mehanički termostat ,nezavisna kontrola leve i desne površine |
Regulacija temperature |
50-300 °C |
Zaštita od pregrevanja |
sigurnosni termostat sa resetom |
Oblik grejne površine |
rebrasta |
Grejna ploča |
čelična ploča |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
78 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Slični proizvodi …
Električni roštilj AEI-460 ravna ploča
Električni roštilj AEI-660N rebrasta ploča
Električni roštilj AEI-660ND kombinovana ploča
Električni roštilj AEI-860 ravna ploča
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
AQUA grill električni Giorik GL74GE
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Ljuštilica krompira SIRMAN PPJ 10
Ljuštilica za krompir kapaciteta 170 kg/h
- INOX disk za ljuštenje sa lako zamenjivom abrazivnom površinom
- prenosni kaiš sa samozatezanjem
- odvojiva posuda (bez upotrebe alata), periva u mašini za pranje posudja
- INOX vrata za kipovanje, sa dihtungom i zaključavanjem
- Automatsko kipovanje
- Podesive nogare sa mogućnošću ankerisanja u pod
- Sigurnosne zaštite: mikroprekidač na poklopcu, mikroprekidač na vratima
SIRMAN PPJ 10 ljuštilica krompira je pogodna i za ostalo krtolasto povrće (šargarepa, celer, cvekla ...).
Opcionalno:
- veliki izliv za kese za pakovanje (komercijalno pakovanje oljuštenog krompira)
- brza spojka za dovod vode na poklopcu - jednostavno spajanje na dovod vode
- INOX sito za otpad - sprečava zagušenje kanalizacije, prikuplja otpad od oguljenog krompira
SIRMAN ljuštilica za krompir PPJ dostupna i u kapacitetu 20kg po ciklusu - PPJ 20