 
				
				 
				
				Fagor CCP-3S hladni sto
1.906 € cena bez PDV-a
Hladni sto sa 3 vrata – serija 600 Concept | 600 Snack & Bar
0/+8°C plusni režim rada
Hladni sto visine 850 mm
Standradno splashback visine 100 mm
INOX AISI 304
Hladni sto za šank ili fast food, sa dvoja vrata
Hladni sto sa 3 vrata – serija 600 Concept | 600 Snack & Bar
-2/+8°C plusni režim rada
Hladni sto visine 850 mm
Standradno splashback visine 100 mm
Hladni sto za šank ili fast food, sa dvoja vrata.
Kapacitet hladnog stola
- 3 police dimenzija 405x460 mm
- 1 plastificirana žičana polica po vratima
- perforirani nosači polica – jednostavna izmena pozicije
- 416 litara – bruto zapremina sa sistemom hlađenja
- 231 litar – neto zapremina slobodnog prostora
Izolacija hladnog stola
- debljina izolacije 600 Concept | 600 Snack & Bar hladnog stola iznosi 50 mm – visoka energetska efikasnost
- stranice i vrata hladnog stola punjene pod pritiskom poliuretanskom penom visoke gustine (40kg/m3) HFC free
- nizak koeficijent toplotne provodljivosti omogućava veliku uštedu električne energije, kao i sprečavanje pojave kondenza na spoljnim stranicama
Hladni sto plusni – dinamički sistem hlađenja
- 0/+8°C plusni režim rada
- elektronska kontrola rada – digitalni kontroler
- isparivač od bakarnih cevi sa aluminijumskim lamelama
- rashladni fluid R600a – visoka efikasnost i niska potrošnja električne energije
- dinamičko hlađenje sa ventilatorom za ujednačen raspored temperature
- smart defrost – samootapanje u slučaju blokiranog isparivača
- automatsko otapanje toplim gasom
- automatsko isparavanje kondenzata
- jednostavan pristup kondenzatoru za redovno održavanje
- ventilatori kondenzatora sa promenjivom brzinom – ušteda energije
- sistem hlađenja patentiran za tropski ambijent
Vrata hladnog stola
- hladni sto plusni sa punim INOX vratima
- termoizolovana INOX vrata
- inox rukohvat
- reverzibilna vrata sa uglom otvaranja 100°
- jednostavno skidanje magnetne gume vrata
Profesionalni hladni sto – struktura AISI 304
- spoljašnost: INOX AISI 304
- unutrašnjost: INOX AISI 304
- 4 nogare sa podešavanjem – za nivelisanje hladnog stola
- unutrašnje ivice zaobljene radi lakšeg održavanja higijene
- drenažni otvor na dnu hladnog stola
Hladni stolovi CONCEPT | 600 Snack & Bar
Plusni inox vrata
Plusni staklena vrata
- CCP-2S GD hladni sto 2 vrata
- CCP-3S GD hladni sto 3 vrata
- CCP-4S GD hladni sto 4 vrata
Plusni sa fiokama
- CCP-2S HD hladni sto set 2 fioke + 1 vrata
- CCP-2S HH hladni sto set 2+2 fioke
- CCP-3S HDD hladni sto set 2 fioke + 2 vrata
- CCP-3S HHD hladni sto set 2+2 fioke + 1 vrata
- CCP-3S HHH hladni sto set 2+2+2 fioke
- CCP-4S HDDD hladni sto set 2 fioke + 3 vrata
- CCP-4S HHDD hladni sto set 2+2 fioke + 2 vrata
- CCP-4S HHHD hladni sto set 2+2+2 fioke + 1 vrata
- CCP-4S HHHH hladni sto set 2+2+2+2 fioke
Minusni inox vrata
- CCN-2S hladni sto 2 vrata
- CCN-3S hladni sto 3 vrata
Opcionalna dodatna oprema
- točkovi sa kočnicom
- fioke
- staklena vrata
- brava na vratima
- granitna radna površina
- bez radne ploče
| Dimenzije (ŠxDxV) | 2017x600x850 mm | 
|---|---|
| Bruto zapremina | 416 lit. | 
| Napajanje | 230 VAC | 
| Snaga | 0,203 kW | 
| Temperaturni režim | 0°/+8° C | 
| Rashladni fluid | R600a | 
| Sistem hlađenja | dinamičko sa ventilatorom za ujednačen raspored temperature | 
| Otapanje | automatsko otapanje toplim gasom | 
| Kontrola | digitalni termostat | 
| Debljina izolacije | 50 mm | 
| Vrsta izolacije | poliuretanska pena visoke gustine (40kg/m3) HFC free | 
| Dimenzija police | 405×460 mm | 
| Broj polica | 1 plastificirana rešetkasta polica po vratima | 
| Nosači polica | 1 par nosača po vratima | 
| Brava na vratima | opcionalno | 
| Unutrašnje osvetljenje | opcionalno | 
| Materijal izrade | INOX AISI 304 | 
| Klimatska klasa | +30°C / 55% vlažnosti vazduha | 
| Opcionalna dodatna oprema | brava na vratima, dodatne police, fioke umesto vrata, ravna radna ploča, točkovi sa kočnicom | 
| Garancija | |
| Težina | 119 kg | 
| Standardi i usaglašenosti | CE sertifikat | 
| Proizvođač | 
Fagor Industrial S. Coop. Spain
Fagor Professional je među svetskim liderima, u proizvodnji opreme, u sektoru ugostiteljstva i profesionalnih mašina za pranje veša.
Fagor Professional je tim profesionalaca koji su posvećeni profesionalcima. Slušaju ih, razumeju i saosećaju sa njima kako bi zadovoljili njihove potrebe i pomogli im da prevaziđu i najteže izazove kreiranjem inovativnih proizvoda.
U tu svrhu, obimni katalog se može pohvaliti proizvodima koji su savršeni i za najzahtevnije profesionalce, podržani nizom uređaja koji svakodnevni rad čine jednostavnijim i efikasnijim.
Fagor Professional je deo poslovne grupe ONNERA Group, posvećene pronalaženju rešenja za opremu za industriju usluživanja hrane, pranje veša i profesionalnih rashladnih uređaja.
ONNERA Group ima 9 proizvodnih pogona, 35 poslovnih kancelarija i više od 2200 zaposlenih širom sveta. Trenutno je vodeća kompanija u proizvodnji ugostiteljske, hotelske i rashladne opreme u Španiji, šesta u Evropi i deseta u svetu.
Fagor je svoju misiju definisao sa verom u talenat i težnjom prema ideji: takmičenje na najvišem nivou i stalnom razvoju.
Slični proizvodi …
Fagor CCP-2S hladni sto
Fagor CCP-4S hladni sto
Fagor CCP-3G GD hladni sto
Fagor CCP-3G hladni sto
Povezani proizvodi
Metalcarrelli 2457 kanta sa pedalom 90 litara
Santos citrus Juicer #10 cedilica agruma
Profesionalna cedilica agruma
- za narandžu, limun, grejp, limetu ...
- izliv za sok na visini od 135 mm.
- sa potiskivačem
- vodootporni ON/OFF prekidač
- maksimalni učinak do 30 lit/h iscedjenog soka
- tih indukcioni motor sa kočnicom - 1500 obr/m
- sigurnosni prekidači i termozaštite motora
- jednostavno pranje i održavanje
Profesionalna cediljka za citruse Santos EVOLUTION #70
Najbolja profesionalna cediljka za citruse: za limun, narandžu, grejp, limetu ... za sve citruse.
Heavy duty cediljka svih vsta citrusa (agruma), sa potiskivačem za lakše cedjenje.
Cediljka namenjena intenzivnoj komercijalnoj upotrebi - do 50 lit/h.
Jak indukcioni motor isporučuje snagu direktno na sistem za cedjenje i održava broj obrtaja bez obzira na trenutno opterećenje.
Profesionalna cediljka za citruse se isporučuje sa 1 nastavkom za cedjenje obzirom da ima potiskivač - isti nastavak kada se cedi limun/limeta, narandža ili grejpfrut.
Jednostavnost upotrebe: automatsko startovanje pritiskom na potiskivač (patentiran sistem sa spojnicom - kvačilom).
Profesionalna cediljka citrusnog voća konstruisana za rad u barovima, restoranima i svugde gde postoji potreba za zdravim i sveže iscedjenim sokom od narandže, grejpa ili prirodne limunade.
- Izliv za sok na visini od 220 mm - direktno cedjenje u čašu.
- Vodootporni ON/OFF prekidač
- Maksimalni učinak - 50 litara iscedjenog soka na sat
- Tih motor - 1500 obr/m
- Sigurnosni prekidači i termozaštita motora
- Jednostavno pranje i održavanje delovi rasklopivi bez upotrebe alata
Jaka konstrukcija i indukcioni motor garantuju dugtrajan rad i u najtežim uslovima.
https://youtu.be/ZA-06E_NtVcSANTOS je francuski proizvodjač profesionalne barske opreme sa najdužom garancijom za uredjaje na tržištu:
- 2 godine na uredjaj
- 5 godina na motor
Garancija i konstrukcija garantuju da je ovo najbolja cedilica za citruse za profesionalnu upotrebu.
Scotsman ACM87AS ledomat 40 kg
Ledomat 40 kg proizvodnje za 24h
- Depozit za led kapaciteta 19 kg.
- Ergonomski dizajniran pristup depozitu za skladištenje leda.
- Vrata depozita zahtevaju minimalni prostor (sistem "nestajanja" vrata).
- Proizvodi led oblika „medium gourmet“ 20 grama kocka
- Ledomat sa "Agion" tehnologijom: sprečava razvoj mikroba i neprijatnih mirisa
- Otporno kućište ledomata od nerđajućeg čelika AISI 304
- Lako pristupačan ON-OFF prekidač na prednjem panelu ledomata
- Svetlosna indikacija rada ledomata - status faze u kojoj je ledomat, prijava eventualne greške u radu ledomata, dekalcifikacija ledomata
- Jednostavno čišćenje ledomata od kamenca - self clean system
- Elektronska kontrola rada ledomata: temperatura ambijenta i vode se menja tokom godine - sistem prati i koriguje parametre kako bi led koji proizvodi ledomat uvek bio isti
- Vazdušno hlađenje kompresora - AS air system
Ledomat ACM87AS proizvodnje 40 kg leda na dan, sa medium gourmet cube ugostiteljskom kockom težine 20 gr (~2.000 kockica leda dnevno).

 
	 
		
 
				 
								 
								 
			 
								 
								 
			 
		 
		 
			 
		 
		 
			 
		 
			 
		