Od 1997. godine Besser Vacuum S.r.L Italy proizvodi sve što je potrebno za pakovanje, skladištenje i sous vide kuvanje.

Mašine za vakuum pakovanje

Besser vakuum eksterne mašine i mašine sa vakumskom komorom su rešenje za skladištenje i sous vide kuvanje. Više od 20 godina su specijalizovani za projektovanje i izgradnju visokoučinkovitih i izdržljivih mašina za profesionalnu i kućnu upotrebu.

Vakuum kese i potrošni materijal Besser Vacuum

Besser Vacuum S.r.L Italy pored mašina proizvodi i potrošni materijal za skladištenje u vakuumu, kese za sousvide kuvanje, pakovanja za poneti. Koristimo najbolje folije na tržištu kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost pakovanja.

Kompletna rešenja za hranu za poneti

Besser Vacuum varilice posuda za hranu su pogodne za restorane koji vrše dostavu, kao delikatesne radnje. Zahvaljujući upotrebi MULTIFORM kalupa, oni se lako prilagođavaju različitim dimenzijama tacne, obezbeđujući raznovrsnost i efikasnost za veoma brzo i kvalitetno pakovanje.

Varilice za posude

Tri kompletne linije mašina za varenje posuda za hranu, koje zadovoljavaju sve potrebe, od usluge za poneti do najnaprednijih potreba industrijskog pakovanja sa modifikovanom atmosferom i vakuum pakovanjem.

TRAYSEALERS:

 • TABLETOP XPRESS
 • MANUAL
 • AUTOMATIC
 • GAS
HOME » Besser Vacuum S.r.L Italy

Prikazani svi od ukupno 9 proizvoda

Vakum pakerica profesionalna FRESH 33

325  +PDV
Vakum pakerica profesionalna. FRESH serija preporučena za upotrebu u manjim kuhinjama, za ketering i u delikates radnjama (do 50 ciklusa dnevno) FRESH VAKUUM PAKERICE NISU PREDVIDJENE ZA VAKUUMIRANJE TEČNIH NAMIRNICA Bez troškova održavanja. Mašina ima samopodmazujuću pumpu koja ne zahteva redovno servisiranje. Automatski / poluautomatski vakuum režim rada Visoka fleksibilnost operacija omogućava pakovanje osetljivih proizvoda ručnim prekidanjem vakuum ciklusa. Mogućnost pakovanja tečnih proizvoda isključivo u vakuum posudama (opcionalno uz dodatak). Eksterne mašine FRESH su idealno rešenje za one koji raspolažu malim radnim prostorom, a imaju potrebu za kvalitetnim vakuumom. U ponudi su vakuum mašine sa pumpama različitog kapaciteta i performansi koje omogućavaju pakovanje u reljefnim kesama od 300 mm do 500 mm Vakuumiranje u reljefnim vakuum kesama za skladištenje i kuvanje. Eksterne vakuum mašine omogućavaju pakovanje u reljefnim vakuum kesama i rolnama do 6 m dužine. Eksterne vakuum mašine FRESH su pogodne za varenje vakuum kesa za kuvanje, zahvaljujući prilagodljivom vremenu varenja. Vakuumiranje u reljefnim vakuum kesama za skladištenje i kuvanje. Vakum pakerica profesionalna sa najmanjim dimenzijama, lako se skladišti nakon upotrebe. Mogućnost vakuumiranja u gastro posudama predviđenim za vakuumiranje (opcionalno uz dodatak).  

Vakuum pakerica MINI 33 profesionalna

447  +PDV
Eksterna vakuum pakerica profesionalna INOX TOP LINE - mala i praktična Displej za prikaz ciklusa rada Analogni barometar MINI 33 preporučena za upotrebu u manjim kuhinjama, za ketering i u delikates radnjama. MINI 33 VAKUUM PAKERICA NIJE PREDVIDJENA ZA VAKUUMIRANJE TEČNIH NAMIRNICA, SAMO U POSUDAMA UZ DODATAK. Bez troškova održavanja. Mašina ima samopodmazujuću pumpu koja ne zahteva redovno servisiranje. Automatski / poluautomatski vakuum režim rada Visoka fleksibilnost operacija omogućava pakovanje osetljivih proizvoda ručnim prekidanjem vakuum ciklusa. Mogućnost pakovanja tečnih proizvoda isključivo u vakuum posudama (opcionalno uz dodatak). Eksterne mašine su idealno rešenje za one koji raspolažu malim radnim prostorom, a imaju potrebu za kvalitetnim vakuumom. U ponudi su vakuum mašine sa pumpama različitog kapaciteta i performansi koje omogućavaju pakovanje u reljefnim kesama od 430 mm i sa duplim varom 2x 530 mm Vakuumiranje u reljefnim vakuum kesama za skladištenje i kuvanje Eksterne vakuum mašine omogućavaju pakovanje u reljefnim vakuum kesama i rolnama do 6 m dužine. Eksterne vakuum mašine su pogodne za varenje vakuum kesa za kuvanje, zahvaljujući prilagodljivom vremenu varenja. Mogućnost vakuumiranja u gastro posudama predviđenim za vakuumiranje (opcionalno uz dodatak). Vakuumiranje u reljefnim vakuum kesama za skladištenje i kuvanje. Profesionalna vakuum pakerica, mala po dimenzijama i velika po performansama.  

Vakuum pakerica MIDI 43 profesionalna

887  +PDV
Eksterna vakuum pakerica profesionalna INOX TOP LINE Displej za prikaz ciklusa rada Analogni barometar Dupli var 2x 430 mm 3mm debljina vara MIDI 43 preporučena je za upotrebu u manjim kuhinjama, za ketering i u delikates radnjama. MIDI 43 VAKUUM PAKERICE NIJE PREDVIDJENA ZA VAKUUMIRANJE TEČNIH NAMIRNICA U KESAMA Bez troškova održavanja. Mašina ima samopodmazujuću pumpu koja ne zahteva redovno servisiranje i zamenu ulja nakon odredjenog broja ciklusa vakuumiranja. Automatski / poluautomatski vakuum režim rada Visoka fleksibilnost operacija omogućava pakovanje osetljivih proizvoda ručnim prekidanjem vakuum ciklusa. Mogućnost pakovanja tečnih proizvoda isključivo u vakuum posudama (opcionalno uz dodatak). Eksterne mašine su idealno rešenje za one koji raspolažu malim radnim prostorom, a imaju potrebu za kvalitetnim vakuumom. U ponudi su vakuum mašine sa pumpama različitog kapaciteta i performansi koje omogućavaju pakovanje u reljefnim kesama od 330 mm i sa duplim varom 530 mm Vakuumiranje u reljefnim vakuum kesama za skladištenje i kuvanje Eksterne vakuum mašine omogućavaju pakovanje u reljefnim vakuum kesama i rolnama do 6 m dužine. Eksterne vakuum mašine su pogodne za varenje vakuum kesa za kuvanje, zahvaljujući prilagodljivom vremenu varenja. Mogućnost vakuumiranja u gastro posudama predviđenim za vakuumiranje (opcionalno uz dodatak). Profesionalna vakuum pakerica pogodna za vakuumiranja i u reljefnim vakuum kesama, predvidjenim za kuvanje hrane.

Vakuum pakerica sa komorom Terral

1.720  +PDV
BASIC serija  -profesionalna vakuum mašina sa komorom - vakum pakerica sa poklopcem. Širina zavarivanja 320 mm - za kese širine 300mm. Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak. Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304. BASIC, EASY i PROFESSIONAL serija vakum mašina sa komorom: Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje.      

Vakuum pakerica sa komorom DIABLO

EASY serija - profesionalna vakuum mašina sa komorom - vakum pakovanje u komori. Digitalni prikaz nivoa vakuuma i vremena zavarivanja. Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese. Poklopac sa hidrauličnim podizačima. Zaobljene ivice unutar komore. Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak. Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304. BASIC, EASY i PROFESSIONAL serija: Širina vara 5 mm, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakum pakovanje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakumiranja i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje.    

Vakuum pakerica sa komorom Mistral

2.380  +PDV

PROFESSIONAL line - Mistral profesionalna vakum pakerica komorna.

 • Širina zavarivanja 420 mm - za kese širine 400mm.
 • Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
 • Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
 • Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
 • Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
 • Zaobljene ivice unutar komore.
 • Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
 • Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
PROFESSIONAL serija vakum pakerica sa komorom:

Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad.

Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.

https://youtu.be/EBXveLHPFTs

Vakuum pakerica sa komorom Levant

2.250  +PDV
PROFESSIONAL line - profesionalna vakuum pakerica sa komorom.
 • Širina zavarivanja 365 mm - za kese širine 340mm.
 • Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
 • Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
 • Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
 • Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
 • Zaobljene ivice unutar komore.
 • Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
 • Opcionalno dodatak za inertni gas.
 • Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
PROFESSIONAL serija vakum pakerica sa komorom: Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad. Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.    

Vakuum pakerica sa komorom Breeze

1.480  +PDV
EASY serija - profesionalna vakuum pakerica sa komorom - vakum kupola. Širina zavarivanja 260 mm - za kese širine do 240mm. Digitalni prikaz nivoa vakuuma i vremena zavarivanja. Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese. Poklopac sa hidrauličnim podizačima. Zaobljene ivice unutar komore. Kupola od transparentnog polikarbonata. Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak. Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304. BASIC, EASY i PROFESSIONAL serija vakum pakerica sa komorom: Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Kod vakum pakerica, kupola sa vakuumom znatno se ubrzava proces vakumiranja u odnosu na eksterne pakerice.    

Vakuum pakerica TWISTER

1.999  +PDV
EASY serija - profesionalna vakum pakerica sa komorom.
 • Širina zavarivanja 520 mm - za kese širine 500mm.
 • Digitalni prikaz nivoa vakuuma i vremena zavarivanja.
 • Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
 • Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
 • Zaobljene ivice unutar komore.
 • Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
 • Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.