Alfa Pro profesionalne pizza peći na drva i gas, jedine su peći ovog tipa koje ne zahtevaju građevinske radove za ugradnju. CompactFlame tehnologija Vam omogućava da imate pravu pizza peć sa otvorenim plamenom, na malo prostora. Kada dobijete svoju profesionalnu Alfa pizza peć, potrebno je samo raspakovati, uključiti i početi za pečenjem! Sa preko 40 godina iskustva i istraživanja, Alfa Pro peći na drva i gas za komercijalnu upotrebu su najbolje rešenje za Vašu restoransku delatnost.

Zahvaljujući Forninox tehnologiji koja kombinuje jak nerđajući čelik AISI 304 i vatrostalne ploče. Pizza peći su lagane, pokretne i dostižu radnu temperaturu za samo 30 minuta. Ove peći sa pogonom na gas, drvo ili u verziji sa dvostrukim gorivom daju savršene i efikasne rezultate pečenja. Alfa Pro proizvodi sve komercijalne proizvode za picerije, restorane, barove koji žele da imaju peć za picu u svojoj kuhinji.

Alfa Pro pizza peći nude široku lepezu profesionalnih peći na drva, gas, kao i grill-ova. Sve linije hibridnih, kompaktnih ili tradicionalnih peći garantuju visoke performanse. Kombinuju jedinstven dizajn koji je rezultat primene kontinuiranih inovacionih procesa sa ciljem da se obezbede najbolja rešenja za profesionalce.

Alfa linija hibridnih peći na drva i gas savršeno se uklapa u unutrašnje i spoljašnje lokacije. Jednostavne za upotrebu i sa odličnim vizuelnim efektom, od kompaktne Quattro Pro, posebno pogodne za mobilne kuhinje na točkovima, ali i sve ugostiteljske objekte, do Opere, malog remek dela lepote sa vrhunskim performansama.

Tradicionalni asortiman uključuje sve vrste peći na drva i dizajniran je za one koji žele da ostanu verni klasičnom dizajnu, bez odricanja od prednosti Alfa inovacije i tehnologije. Korišćenjem vatrostalnih materijala kao što je ručno oblikovan šamot, Alfa Pro pizza peći će sigurno izdržati test vremena.

HOME » Alfa Pro Refrattari SrL Italy
Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.