ZANOLLI AVGVSTO® 6 pizza peć
Peć za napolitansku pizzu Zanolli AVGVSTO® - peć na struju sa temperaturom 500 ° C
- Maksimalna radna temperatura 500 ° C se postiže za samo 90 minuta
- Podešavanje intenziteta grejanja 0-100%
- Toplotna izolacija za visoke temperature i kontinuiran rad
- Komora za pečenje u potpunosti obložena vatrostalnom keramikom - šamot
ZANOLLI CITIZEN EP70 dvoetažna pizza peć
Zanolli dvoetažna pizza peć - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica
Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra.
Citizen EP 70 je dostupna i kao modularna (jedna etaža) peć.
5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP
- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- idealna za male prostore
- atraktivan dizajn
- kompletno redizajniran kontrolni panel
Upotreba u:
- picerijama
- pekarama
- gastronomiji
ZANOLLI CITIZEN EP70 jednoetažna pizza peć
Pizza peć Zanolli - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica.
Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra. Zanolli Citizen EP 70 pizza peć je dostupna i kao double deck (dve etaže) 5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- idealna za male prostore
- atraktivan dizajn
- kompletno redizajniran kontrolni panel
- picerijama
- pekarama
- gastronomiji
Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 76
Mini tunelska peć - toster - za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.
- Unutrašnje dimenzije 500x220x95h mm
- Maksimalna temperatura 310 °C
Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, "pizza romana al taglio", veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno "dopeći" pizzu pre posluživanja gostu.
Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 86
Statička mini tunelska peć za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.
Unutrašnje dimenzije 500x280x95h mm. Maksimalna temperatura 310 °C.
Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, "pizza romana al taglio", veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno "dopeći" pizzu pre posluživanja gostu.