Sous vide aparat, profesionalni – visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu. Idealan za regeneraciju. Naslednik modela Sirman Y09.
Prenosni sous vide aparat za kuvanje u vakuumu.
Softcooker Sirman XP je uredjaj za sporo kuvanje sa preciznim održavanjem temperature u rasponu od 24 ºC do 99 ºC, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 43 lit. vode.
Sous vide aparat garantuje kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi, uz očuvanje kvaliteta proizvoda, poboljšavajući ukus i teksturu.
Omogućava kuvanje hrane u sopstvenom soku i upotrebu ovog soka odmah nakon kuvanja za poboljšan ukus.
Sous vide aparat smekšava sastojke i skraćuje vreme za mariniranje na pola.
Kuvanje u vakuumu je proces koji infuzira i aromatizira ulja, masti ili druge proizvode primenom tehnike kontrolisane temperature.
Povećava profit usled smanjenja kaliranja proizvoda i produžuje rok trajanja termički obradjene namirnice.
Sous vide aparat je prenosiv: zahvaljujući svojoj ergonomskoj ručki, SOFTCOOKER XP se lako može preneti iz jednog kontejnera u drugi.
U ponudi sous vide aparati: