Neapolis 510°C je električna peć za napolitansku pizzu.
Dizajnirana da postigne temperaturu iznad 500°C i omogući pripremu autentične napolitanske pice.
Niko nikada nije otišao toliko daleko sa maksimalnom temperaturom kao Moretti Forni.
Moretti Vam garantuje da možete ispečete napolitansku picu za manje od 1 minuta.
Napolitanska pizza peć – za pizzu „kao na drva“
Peć Neapolis 510°C objedinjuje vekove iskustva i veštine pravljenja pice, zbog kojih je napuljska pica postala svetski poznati brend i ambasador duha Italije.
Izuzetan „alat“ za pečenje, vrhunskog dizajna koji pritom poštuje tradiciju.
Moretti Forni je proučavao ovu tradiciju da bi razvio nova sredstva koja će napolitansku picu preneti u svaki kutak sveta.
Korišćeni su najbolji materijali i primenjena najinteligentnija rešenja kako bi se ograničila potrošnja energije i takođe poštivala životna sredina.
Neapolis 510°C peć za napolitansku pizzu je opremljena softverom koji upravlja maksimalnom instalisanom snagom od 14.7 kW.
Maksimalnu temperaturu postiže za 1h i 45min.
Potrošnja električne energije je svedena na 6,5 Kw/h (Neapolis_6) i 6,8 Kw/h (Neapolis_9) zahvaljujući softverskoj kontroli rada i dobroj termičkoj izolaciji.
Izolacioni materijali, retro dizajn od nerđajućeg čelika, otvor od livenog gvožđa, kapa od crnog čelika, ploča za pečenje od Sorrento® šamota i optimizovan sistem grejača su detalji koji objašnjavaju zašto je Neapolis peć bez konkurencije – „peć za pizzu kao na drva“ …