Dimenzije (ŠxDxV) |
508x419x311 mm |
---|---|
Dimenzija komore (ŠxDxV) |
330 x 330 x 197 mm |
Zapremina komore |
23 lit. |
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1.550 W |
Izlazna snaga |
1.000 W |
Magnetroni |
1 magnetron |
Prenos mikrotalasa |
1 rotirajući mešač ispod komore |
Frekvencija |
2.450 Mhz |
Kontrola |
analogna kontrola |
Programiranje |
nema |
Tajmer |
6 min |
Vrata peći |
kaljeno staklo |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
15 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat, NSF, UL Snadards |
Garancija | |
Proizvođač |
Menumaster RMS510DS mikrotalasna rerna
860 € cena bez PDV-a
Profesionalna mikrotalasna pećnica (AMANA U.S.)
Analogna kontrola
„Rotating stirrer“ sistem
bez rotirajućeg tanjira sa jednim megatronom
frekvencija 2450 Mhz
1000 W izlazne snage
1 nivo izlazne snage 100%
Zaštita:
- Sigurnosni mikroprekidači na vratima
- Sigurnosni termostat pregrevanja komore
- Sigurnosni termostat pregrevanja magnetrona
ACP: Accelerated Cooking Products
ACP ime čini očiglednim stvari koje prave. Ali da biste razumeli kako i zašto ih prave, mora se podrobnije objasniti. Pogledajte šta omogućavaju u vodećim restoranima širom sveta. Služe njihovom zlatnom standardu - u deliću vremena. Smanjuju količinu opreme koja je potrebna za posluživanje njihovog menija. Pojednostavljen proces pripreme obroka, smanjena obuku na nulu - automatizacija. Niži troškovi i operativna složenost. Povećava percepciju i zadovoljstvo kupaca. Veća proizvodnja i veća prodaja.
Rešenja poput ACP su veliki deo razloga što postoji više mogućnosti za hranu visokog kvaliteta, na više prodajnih mesta nego ikada ranije. Dobra hrana. Ukusna hrana. Rešenja poput ACP stoje iza tog širenja i rasta.
ACP Inc, može pratiti svoje korene do 1947. godine kada je Raytheon® napravio prvu mikrotalasnu pećnicu, Model 1161. Prva mikrotalasna pećnica bila je 180 cm visoka i 340 kg teška monstruoznost, a koštala je preko 5.000 hiljada američkih dolara (~60.000$ u današnjoj vrednosti). 1965. godine, Raytheon je kupio Amana Refrigeration, a samo 2 godine kasnije svetu se predstavio sa svojom prvom, ekonomski pristupačnom mikrotalasnom pećnicom: Amana Radarange®.
Danas je ACP 100% posvećen profesionalnoj industriji hrane. Proizvode XpressChef™ pećnice velike brzine, kao i Amana® Commercial i Menumaster® Commercial specijalne, parne i mikrotalasne pećnice. ACP pećnice su rangirane kao najbolje u klasi već više od 25 godina i preferiraju se u oblastima performansi, pouzdanosti, servisa, konstrukcije, lakoće upotrebe i bezbednosti.
ACP peći su dizajnirane, projektovane, proizvedene i sastavljene u Sjedinjenim Američkim Državama. Jedini su proizvođač komercijalnih brzih i mikrotalasnih pećnica sa sedištem u SAD. U sedištu ACP u Cedar Rapids-u, Ajova, nastavljaju da šire svoj proizvodni otisak.
ACP je član Ali Group – privatne kompanije sa sedištem u Milanu, Italija, koja je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i servis komercijalne opreme za ugostiteljstvo. Ali Group posluje globalno kroz 78 brendova sa prodajnim i servisnim podružnicama širom Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike, Bliskog istoka i Azijsko-pacifičkog regiona.
ACP pruža ubrzana rešenja za kuvanje koja njihovim korisnicima daju operativnu prednost, potrebnu da postignu uspeh koji njihova hrana i usluga zaslužuju.
Četiri načina na koje ACP pruža operaterima prednost koja im je potrebna da bi uspeli:
- Napraviti više raznovrsne hrane sa manje opreme
- Automatizuje proces kako biste uštedeli vreme, rad i smanjili troškove
- Povećava kvalitet i doslednost menija
- Olakšava i ubrzava kuvanje i posluživanje
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posudja koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posudja i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posudje
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takodje jednostavno podešava prema preporuci proizvodjača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posudja.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Menumaster RCS511TS mikrotalasna rerna
Keramička podloga – mikrotalasna rerna sa više korisnog prostora unutar komore.
- 1.100 W mikrotalasne snage
- 34 litre zapremina komore
- 368x381x216h unutrašnja dimenzija
- namenjena za komercijalnu upotrebu i kontinuiran rad
- keramička podloga - bez tanjira
- digitalna kontrola
- LCD displej
- 100 programa u 3 različite etape
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm