Kondukcija
Toplota se prenosi dirketno u posudu i zatim u hranu.
Kondukcija koristi fizički kontakt za prenos toplote.
Pasivna ventilacija
Pruža nemehanički kontrolisan oblik održavanja toplote u prostoru.
Omogućava vrućem, ustajalom, vlažnom vazduhu da izađe bez uticaja na hranu.
- Pojedinačno pokrivene posude
- Ventilirajući poklopci
- Zatvoreni poklopci
- Ekstrudirana aluminijumska konstrukcija
- Grejači
- Zaobljeni uglovi
- Posude za hranu
Ključ neuporedivih performansi DUKE jedinica za održavanje gotovih proizvoda je njihova ekskluzivna HeatSink™ tehnologija. Duke-ov HeatSink™ napravljen je od ekstrudiranog aluminijuma, oblikovan tako da odgovara konturi svake posude (jedinice za grejanje hrane), kao i da drži zatvoreni ili ventilirajući poklopac na mestu, neposredno iznad posude.
HeatSink™ ubacuje ogromnu količinu energije, zato što se obavija oko tri strane posude, čvrsta ekstrudirana aluminijumska površina omogućava ravnomerno sprovođenje toplote preko površine posude i direktno u hranu. Ovo daje HeatSink™ sposobnost da eliminiše vruće i hladne tačke, istovremeno pružajući stabilnu, blagu toplotu hrani u svakoj posudi. Zauzvrat, Vaša hrana ostaje na „upravo kuvanom“ vrhuncu ukusa, sa željenom temperaturom i teksturom do 66% duže od uobičajenih metoda grejanja ili čuvanja gotove hrane.
Uredjaji za grejanje hrane HSHU serije, proizvode se u 2 kapaciteta:
- 2×2 GN 1/1 65mm dubine HSHU-22DK2-230
- 2×3 GN 1/1 65mm dubine HSHU-23DK2-230