BECKERS R1 preklopni toster
250 € cena bez PDV-a
BECKERS R1 toster sa jednom preklopnom rebrastom pločom i donjom rebrastom pločom
- Dimenzije grejne površine: 225×230 mm
- Grejne ploče izrađene od livenog čelika
- Gornja i donja rebrasta metalna ploča
- Gornja ploča samobalansirajuća sa oprugama
- Termostat za regulaciju temperature +50°C- +300°C
- Maksimalna temperatura: 300 °C
- Sigurnosni termostat
Dimenzije (ŠxDxV) |
310x310x220 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1.800 W |
Grejna površina |
225×230 mm |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Kontrola |
mehanički termostat |
Donja ploča |
liveno gvožđe ,rebrasta |
Gornja ploča |
liveno gvožđe ,rebrasta |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
13 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Beckers S.r.L Italy je počeo 1973. godine kao samostalni trgovac koji se bavio prodajom profesionalnih ugostiteljskih proizvoda.
Danas je Beckers S.r.L široko rasprostranjena, konkurentna i preduzimljiva poslovna aktivnost koja može da upravlja domaćim i međunarodnim distributerima, zahvaljujući svom kompletnom asortimanu proizvoda.
A zahvaljujući ovom širokom asortimanu proizvoda za ugostiteljstvo, to je jedna od najpoznatijih kompanija u trgovini; Činjenica da je brend Beckers na tržištu više od 40 godina i lojalnost kupaca svedoči o efikasnosti firme, a njena konkurentnost je potkrepljena stalnim istraživanjem tehnoloških proizvoda sa konkurentnim odnosom cena/kvalitet.
Kupci znaju da se mogu osloniti na podršku tehničkog osoblja koje je takođe angažovano na poboljšanju proizvoda, a pomoć im u svakom trenutku pruža tim za korisničku podršku.
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje